Защо кучетата са по-добри от хората? (видео)

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Препоръчано

Изказването, че кучетата могат да бъдат по-добри от хората звучи радикално или най-малкото скандално. Та, как е възможно изобщо да се сравнява едно животно с човешко същество?!

 

За съжаление обаче подобно твърдение не рядко е абсолютна истина. И причината е една – кучетата притежават нещо, на което много малко хора са способни. Те могат да обичат истински, безрезервно и безпрекословно!

 

Тези от вас, които са стопани на такъв домашен любимец, знаят, че той е не просто животно, той е един от най-лоялните приятели, които можеш да имаш. Той винаги ще оправи деня ти, а това е безценно!

 

И на хората, които ще кажат, че кучетата могат да бъдат и зли, ние ще отвърнем, че те могат да бъдат озлобени. Има огромна разлика между двете неща! Те  са много емоционални същества, които откликват, но  не и са разумни същества.  Така че отговорността  за това на какво отношение те ще откликнат е изцяло наша.

 

Вижте това видео, която ни показва защо, независимо дали отглеждаме или не куче, всеки от нас трябва да уважава тези животни. А и не само тях.  

 

Вижте още: 

Как добри хора рискуваша живота си за едно куче?

Едно овчарско куче ни показа какво е истинска дисциплина


 

Коментари към "Защо кучетата са по-добри от хората? (видео)":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg