Защо „Лесбийка съм!“ вече не минава?

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Силиконки

Много пъти съм чувала от мои приятелки версията с досадника и псевдо лесбийката. Да, за нас, жените, съвсем не е толкова гнусно, отвратително и отблъскващо да целунем представител на същия пол, както за мъжете. Хващаме най-добрата си приятелка и пред кравешкия поглед на господина я целуваме страстно и продължително, като с едното око наблюдаваме кога той ще се отдалечи обезкуражен. Нищо работа! Ама не върши никаква работа! Ето защо.

Мъжете мразят гейове, но обожават лесбийките!

Не едно, а две красиви, нежни създания, които се милват и целуват нежно... Наистина ли мислите, че това ще го накара да ви остави на мира? Ако питате нас, по-скоро би извикал и приятелите си от сепарето, за да се полюбуват на тази убийствено гореща сцена. Не всеки ден им се отдава възможност да видят подобно зрелище на живо. Дори и да не получат секс, поне ще съберат материал за „размисъл“ за след дискотека. Струва си!

Нахъсват се да ви вкарат в „правия път“!

Изричайки клишето: „Сори, аз съм лесбийка!“ вие рискувате много, ама ужасно много досадникът да си навие на пръста да ви вкара в правия път, тоест да ви докаже, че сте избрали грешния пол. Започва да настоява да ви покаже нагледно какво има предвид и да ви убеждава, че го прави единствено и само за ваше добро. Всъщност той не иска секс, а просто да ви демонстрира какво сте изпуснали досега. И така предложения, уговорки и умоляване, докато не ви принуди да си тръгнете с първото свободно такси.

Не ви вярват!

Както казахме, това с лесбийката и най-добрата приятелка е тотално клише и мъжете го знаят. Най-вероятно толкова пъти са го чували, че вече хич не вярват дори на демонстрациите ви. Затова, когато ви се лепне някой досадник, се налага да вземете по-радикални мерки, като например: „Преди да ти дам телефона си обаче искам да съм напълно честна с теб. Аз съм... травестит!“

Грубичко, но мухите и мъжете си приличат по това, че не разбират от „Остави ме на мира!“


 

Коментари към "Защо „Лесбийка съм!“ вече не минава?":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg