Как да намерим общ език с приятелките й?

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Препоръчано

Всяка една връзка е основана на поредица от неща - разбирателство, доверие, общи цели, любов, секс, приятелство. Всички тези неща изграждат едно неразрушимо цяло, което помага на двойката в трудните й моменти. Някъде между тези неща се появяват и приятелите. Те са били до вас преди брака, преди запознанството, преживели са хубави и не чак толкова хубави неща, като са били ваша подкрепа и упора.

Какво се случва обаче, ако не може да откриете общ език с приятелките на партньорката ви? Те са много важни, защото са били до нея, когато вас ви е нямало. Сега, тя е поставена на кръстопът - между любимия човек и незаменимите приятелки.

Открихме някои лесни съвети, които ще ви помогнат да спечелите приятелките й на ваша страна, като дори ги направите свои най-добри приятели. Вижте как да стане това:

Празниците, прекарани заедно - може би най-силното сближаване би дошло тогава, когато споделите празник. Ако дадена приятелка е самотна на Коледа или е преживяла раздяла наскоро, тя ще има нужда от подкрепа. Тогава се намесвате вие. Предложете да празнувате заедно, като се постараете тя да прекара един незабравим празник. По този начин ще се почувствате като добрият мъж, който прави всичко за жена си. Освен това - и за нейните приятелки.

Семейни излети и почивки - няма нищо да ви стане, ако освен жената и децата, вземете и приятелките на някой семеен излет. Така ще се покажете пред тях като улегнал мъж и добър баща. Те ще видят, че играете и се забавлявате с деца, а няма нищо по-сладко от мъж, заобиколен от деца. Сигурен коз за спечелване на женското одобрение.

Разговор с партньора до вас - попитайте вашата половинка, какво не харесват нейните приятелки във вашето поведение. Дали има конкретна причина, маниери, начин на изказване, обща култура, поведение, стил на обличане. Или проблемът се е породил от конкретна ситуация в миналото. Така ще откриете разковничето на проблема, след което се опитайте да го разрешите. Замислете се дали ако промените нещо в себе си, нещата ще се променят и ако е така, го направете.

Непрестанно обгрижвайте жената до себе си - не го правете само за да спечелите одобрението на приятелките. След дългогодишна връзка, много от мъжете започват да приемат жената за даденост. Спират да правят подаръци, малки жестове, мили думи. Това се забелязва преди всичко от нейните приятелки, които като едни невидими съдници, оценяват всяко ваше действие. Започнете да виждате жена си, така, както сте я виждали в началото на връзката. Спомнете си за всички малки и не чак толкова малки изненади, които сте й правили. И как те, са я карали да се чувства.

Среща на четири очи - срещнете се с приятелките насаме. Поговорете с тях. Разкажете им нещо за себе си, което досега те не са знаели. Нещо, което ви поставя в хубава светлина - в никакъв случай това не бива да е лъжа, или история на някой ваш приятел. Обяснете им колко обичате вашата жена и искате тя да е безкрайно щастлива. Ако сте искрен - те ще видят и оценят.

Винаги питайте как са - това ще накара половинката ви, да помисли, че се интересувате от тях, което ще ви издигне в нейните очи. Пращайте поздрави, пишете коментари под Facebook публикациите им, правете комплименти за поведението и успехите им. Накарайте децата, ако имате такива, да нарисуват рисунка или картичка, специално посветена на приятелките. Подчертайте, че идеята е била ваша. Ако някоя от тях започне нова работа, веднага се обадете да я поздравите лично, като й пожелаете успех. Бъдете иновативен, като сам измисляте малки поводи за празненство и забавление, като винаги включвате и приятелките. Поне от началото на връзката, докато не спечелите доверието и симпатиите им. Но  не прекалявайте. Няма нищо по-лошо от партньор, което е набеден за психар и преследвач.

 

Вижте още:

Нужни са ни само 5 верни приятелки!

Мъжете спичат от приятелки на гаджетата си


 

Коментари към "Как да намерим общ език с приятелките й?":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg