Какво иска да направите Луната на петък 13-ти

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Препоръчано

В случай, че още не сте забелязали, днес е петък на 13-ти, ден, който има за цел да вдъхнови суеверен страх във въображението на хората. Но, вместо да прекарате деня да избягвате предвестниците  на "лош късмет" (стълби, падащи саксии, черни котки и пукнатини в тротоара, които ви идват на ум), предлагаме да обърнете внимание на луната.

След пълната луна миналата седмица, ние сме в средата на избледняващата фаза, в която осветената област на луната намалява, докато не стане "нова" или вече не се вижда.В духовните кръгове залязващата (избледняваща) луна е знак да се очистите, пречистите и, да го кажем направо, да се отървете от всичко, което не ви е нужно.

Периодът на избледняващата Луна този месец е идеалният момент да съсредоточите усилията си за детоксикация от всичко, което считате, че носи нещастие. С други думи, спрете да размишлявате върху това, което ви е измъчвало (спор, който завършва зле, безкраен проект на работа, дори вашите собствени мисли) и попитайте себе си какво можете да направите, за да облекчите ужаса си от тези неща.

Понякога, липсата на късмет всъщност означава, че ние сме обект на нещо, което сме надраснали, но трябва и да се освободим от него, за да  създадем пространство за нещо ново.

Идентифицирането на нещо, което расте в ума ви, може да ви накара да осъзнаете, че силата му е само в главата ви - и че всъщност можете да се обърнете към този въпрос директно, да се изправите пред него или още по-добре, просто да го оставите зад себе си.

Можем да отворим каналите на добрия късмет, като се отървем и освободим от ситуации, които не водят до желаните резултати. За ваш късмет, енергията на тази лунна фаза ще бъде точно този мотиватор, от който имате нужда за това.Никой не може да избегне изцяло нещастието във всичките му форми, но дори и да направим нещо толкова малко, като да кажем, да се освободим от страха си от петък, 13-ти, може да се смята за стъпка в правилната посока.

Демонстрирайки, че сте вече не сте привързан към нещо, което ви дърпа назад, е в основата на смисъла на намаляващата луна.

Астролозите препоръчват да се насочите към вашите източници на лош късмет, за да се почувствате поне малко по-малко обременени от новата луна  на 19 октомври. И ако и тогава все още се чувствате огорчени, не позволявайте това да ви възпира. Пълната луна през следващия месец  също е свързана с освобождаването.


 

Коментари към "Какво иска да направите Луната на петък 13-ти ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg