Какъв е в любовта според зодията му? (част 2)

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Препоръчано

Продължаваме да разгадаваме поведението на мъжете в любовта. Ако сте си паднали по някого и искате да разберете какво ви очаква, разберете зодията му и вижте какво ни показват звездите за него.

Мъжът Везни
Ако сте попаднали в чаровната клопка на този мъж, отсега ви казваме, че ще ви е трудно да се измъкнете от нея. Той е толкова мил и нежен, че ще забравите изнервящата непоследователност на характера му.
Ще ви дава правилни съвети, ще ви помага в решаването на проблеми, но в никакъв случай няма да сбъдне романтичните ви желания. Или поне докато не ви накара да ги промените… Той търси голямата любов и точно затова често сменя приятелките си и обича да флиртува. Не му харесва да наранява чувствата на другите. Така че, дори да го е направил, съвсем скоро ще ви подскаже с нещо, че съжалява.

Мъжът Скорпион
Ако не сте страстна личност, още отсега се откажете от този мъж!
Интересното при него е, че се ръководи едновременно и от разум, и от чувства. Той е изключително мъжествен, няма да ви мрънка и няма да се самосъжалява. Не обръщайте особено внимание на острите му забележки и критики към вас. Това, което със сигурност не трябва да правите е да му давате повод за ревност! Толкова бързо ще избухне, че ще се чудите какво става. Хубавата новина е, че ако Скорпион е влюбен във вас, почти сигурно е, че няма да ви изневери.

Мъжът Стрелец
Той е странна и много забавна комбинация от рицаря на бял кон и придворния шут.
Обича женската красота и, ако му се отдаде шанс, веднага ще ви вкара в леглото си. Но не бъркайте дружелюбното и закачливо поведение с флирт! Той е откровен и истински човек. Ако искате да го спечелите, бъдете такава, каквато той иска да бъдете, но му дайте ясно да разбере, че не му принадлежите изцяло. За съжаление, Стрелците рядко остават верни на съпругите си. Но за сметка на това винаги се грижи добре за семейството си и обожават децата си.

Мъжът Козирог
Той е издигнал високи стени около себе си и дори прави впечатление, че му харесва да е сам. Ако мъж козирог реши, че вие сте неговото момиче, ще направи и невъзможното да ви спечели! Първо гледа качествата и способностите, след това физическите данни. Това, което иска от жената до себе си, е уважение и възхищение. Ще трябва да свикнете и с неуместното му чувство за хумор. Не очаквайте, че ще сте обгърнати от романтика. Той е по-скоро практичен и ще се постарае нищо материално да не ви липсва. Семейството за него е свещено!

Мъжът Водолей
За да си спестите разочарованията, по-добре се настройте, че мъжът Водолей няма да се държи като останалите влюбени. Трудно задържа вниманието си само върху една жена, но направи ли го, е изключително внимателен в интимните отношения. Ако искате да го привлечете, бъдете загадъчна и интересна. Никога не разкривайте изцяло душата си. Обикновено Водолеят бяга от брака. Сексуалните отношения не са на първо място за него и рядко ревнува.

Мъжът Риби
Той е непоправим мечтател и около него винаги има обожателки. Като цяло с него ви очакват много щастливи мигове. Той е разбран мъж и първо ще помисли преди да ви упрекне. Но от гледна точка на материалното, трудно ще ви осигури всичко необходимо за нормален живот. За да са в хармония отношенията ви, ще трябва да го оставяте от време на време насаме със себе си. Не му натрапвайте присъствието си! Мъжът Риби се често ще ви лъже за дребни неща, не ядосвайте и той самият не знае защо го прави. Иначе е раним в любовта и се нуждае от нежното ви покровителство.

Първата част на материала можете да откриете ТУК.
 


 

Коментари към "Какъв е в любовта според зодията му? (част 2)":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg