Можем само да се учим от мъжете какво означава истинско приятелство!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
01.00 a.m.

Е т'ва е, братче, повечето жени са толкова злобни, че няма на къде. Винаги, когато някой стар и добър приятел си хване ново гадже и като я срещнеш за пръв път и все едно ще те изяде с парцалките. Ей, как ги мразя такива, значи. Чакай, бе, кифло, че аз го познавам това момче от 10 години, а ти си му гадже от вчера, а вече ме мразиш и го настройваш против мен... Само дето не си познала, защото след време ти ще изчезнеш, ама аз съм приятелката и ще остана и на моето рамо ще плаче.


Като бях по-млада имах само момчета приятели, просто се разбирам по-добре с тях. Не като с жените, ако имаш нещо по-хубаво и направо искат да те накълцат от злоба. А мъжете - ще си го преместят от единия в другия крачол и ги боли фара. Да не говорим за факта две жени харесали един мъж, малееее, ей сега я втасахме. Ще има бой, скубане, дране, абе кофти картинка. И защо, заради някакво момче, което е възможно да не харесва нито едната от двете лошотии. Но не, те ще си развалят приятелството, ще се скарат, ще се сбият. А при мъжете какво се случва? Ако са приятели, ще си кажат по една дума, ще се разберат и всичко е ок. Няма скарани другари, няма сълзи и сополи, няма драма. Че за какво, все едно няма друга риба в морето.

 

Ей значи, това жената си е опасно нещо. Винаги е готова да издаде някоя тайна, ако чрез нея ще накара друга да страда, а на себе си ще придаде важност. Не напразно им казват змии! Дами, не се сърдете, а просто признайте, че неведнъж ви се е случвало да срещнете такава лукава никаквица, която да ви мрази, още преди да сте й казали името си. Съответно как да не я мразите и вие, кучка, за каква се мисли. А при мъжете такива неща не съществуват, запознават си се джентълменски, и докато единия не направи нещо изключително гадно на другия, което няма да се случи, ще са си приятелчета. Светът просто щеше да е изключително по-хубав, ако я нямаше женската злоба.

 

Тъй като израснах с приятели момчета и някак си се учех от тях. Сега не мразя жена преди да я опозная. Но да си призная – като цяло не ги харесвам и ги избягвам, като котките са, винаги трябва да имаш едно на ум. Имам малко приятелки, но от сърце. Даже като се замисля с една от тях бяхме влюбени в едно и също момче, но постъпихме по мъжки, без драми, просто се разбрахме, че на която върже, това е! С друга пък много се мразехме, защото искахме да спим с един и същи, щях да й извия врата... Но в последствие зарязахме мъжете и се оказа, че си пасваме да бъдем приятелки. И така от нехаресване, започна нашето приятелство. Но това рядко се случва, както знаем.


Понякога дори се чудя как може мъжете да харесват жените, при положение, че знаят, че са гадни кучки. Или може би просто тези от тях не са харесвани и за това стават още по-кисели, от което нищо хубаво няма да излезе. И все пак ''За всеки влак си има пътници'' са казали някога хората и определено са прави. Много пъти съм виждала ужасна кифла с много як пич и тя само го нарежда, а той слуша като малко кученце. Слава Богу не харесвам такива ''мъже''. Трябва тестостерон да има, да покаже на жената, че с тая лошотия до никъде няма да стигне в тоя живот. Ако имаше повече укротени опърничави, светът щеше да е по-добро място!

 

Просто наистина не мога да разбера защо жените са толкова злобни. А няма нужда да си кривим душата и да се опитваме да се убеждаваме, че не е така, при положение, че всеки го знае и то от векове насам. Защо толкова много се различаваме от мъжете в това отношение и не можем ли да се учим от тях?! Мили дами, следващия път, когато някой ви запознае с друго момиче, не се дръжте кофти веднага, дайте й шанс, дано и тя ви даде и ще видите, че може да излезе нещо хубаво. Ако пък се окаже кучка, въобще не й цепете басмата, дръжте се и вие гадно, да я видим на кого ще се отваря!


И все пак не желая да оставате с впечатление, че мисля всички жени за отвратителни същества! Не е така. Има много мили момичета, но се срещат доста рядко. Пък и съм сигурна, че дълбоко в себе си и те мразят нещо или някого! Като мен, аз просто не харесвам всички жени, въпреки, че съм от тяхната порода...
 


 

Коментари към "Можем само да се учим от мъжете какво означава истинско приятелство!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg