Мъжете обичат да ги гушкат!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

 

Мислите си, че жените са царици на тайните? О, запознайте с някои от малките слабости на мъжете, които те в повечето случаи изобщо не си признават и пак ще си говорим.

Мъжете обичат да ги гушкат
О, да, и още как! Не им се връзвайте, когато ви се правят на мачовци, истината е, че и на тях им е супер приятно, когато се сгушите един в друг и си пуснете хубав филм, например. И все пак, момичета, не се нахвърляйте на вашите момчета на явни места. Те не обичат хората да ги виждат разнежени.

Не си падат по пияни жени
Даже намират гледката на такива за отблъскваща. Е, това не им пречи да се радват на удобната ситуация и да се възползват от нея. Но, момичета, колкото и сладки приказки да ви говорят в подобни моменти, имайте си едно наум. Ако изобщо можете да мислите, де. И ако въобще си спомняте нещо на следващия ден... Схващате какво имаме предвид, нали? Прекалено много питиета за отпускане не са добра идея.

Всъщност, господата не харесват секса под душа
Труден за изпълнение е, твърде мокър е, адски неудобен е... С други думи, сексът под душа понякога може да убие цялата тръпка. Всъщност, мъжете предпочитат да си вземете един душ заедно и после да продължите с по-палавите неща в спалнята. Но понякога не си го признават, за да ни доставят удоволствие. Или поне да се опитат.

Мъжете могат да си паднат по всякакви мацки
Да, стига да притежават едно много важно качество – самоувереност! Ще видите мъже, които са пренебрегнали всичките си идеали за жена, само защото на някоя мацка изобщо не й е пукало за тях и му е показала, че тя е неговият идеал. Защото истинската жена е сигурна в сексапила и в женствеността си, а от това по-секси за един мъж няма.


 

Коментари към "Мъжете обичат да ги гушкат! ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg