Най-трудните жени най–лесно ти се качват на главата!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Силиконки

Цялото удоволствие от свалката идва от играта на котка и мишка. И колкото повече тя бяга по тъч линията, толкова по-интересна ти става. В такива моменти осъзнаваш колко голямо може да бъде търпението и изобретателността ти. Да прилагаш техники и хватки, които те карат да се чувстваш като истински играч и да виждаш как тя бавно, но сигурно се огъва... Да, най-емоционалните връзки се раждат трудно!

Но съм сигурна, че от опит си разбрал – най-трудните жени, най-лесно ти се качват на главата!

Не бъди толкова надъхан и щастрив от факта, че си успял да забиеш такава мацка. Защото, пич, нито си укротил опърничавата, нито си такъв играч, за какъвто се мислиш! Просто в един момент на нея й е дожаляло или писнало да те разиграва!

Но тази дама отлично знае, че си готов на всичко, за да я имаш. Веднъж вече си й го доказал. Знае и че не би хвърлил толкова усилия напразно и може да си позволи да те разиграва от време на време, ей, така, за профилактика.

Всъщност истинският играч е тя!

Много вероятно е да те е пленила само, защото си й удобен. Може да не си го знаел до сега, но никоя жена не би върнала мъж, който е готов на невъзможното за нея.

Колкото повече киснеш под прозореца й, толкова повече на нея й светва, че няма да имаш нищо против и да изхвърляш боклука, да гладиш, да си шофьор на повикване, да си безлихвен кредит и прочие.

Има няколко типа жени. Такива, които са идеалните половинки – мили, търпеливи, усмихнати, прощаващи. Тях лесно ги обикваш, но и бързо ги разлюбваш. Защото са ти твърде... сигурни.

Жени, които стават само за секс – страстни, палави, отворени, но не могат да ти предложат нищо извън леглото.

И момичета, които колкото и да се опитваш, никога не можеш да имаш. Истински! Но винаги ще помниш и ще потръпваш, когато чуеш името й.

В крайна сметка, ти избираш – товар върху главата, или празнота в сърцето!


 

Коментари към "Най-трудните жени най–лесно ти се качват на главата!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg