Не всички мъже искат само да ви вкарат в леглото!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

 

Не искам просто чукане. Искам да излизам на срещи, искам връзка. Но, когато жените осъзнаят това, животът ми става доста по-сложен. Даже, ако подскажа нещо подобно на някоя още в началото, това би могло да прецака шанса ми дори само за неангажиращ секс. Но какво мога да направя, след като вече минах 30-те и сексът за една нощ вече ми писна! Сега имам нужда от нещо повече, но честно казано потенциалните ми кандидатки се плашат. И то, защото усещат желанието ми за истинска връзка още отдалече.

Не искам да съм сам, когато чукна 50. Ужасявам се, че някоя вечер ще се натъкна на племенницата ми в някой бар и тя ще осъзнае, че всъщност не съм чак толкова готин и ще се срамува да ме представи на приятелите си. А, аз ще се чудя дали е останала следа от онзи готин пич, който съм свикнал да бъда или вече съм просто един обикновен чичка.

Свалките с жени сега носят малко по-различен стимул, отколкото когато бях на 20 и не бях леко подпухнал, а по главата ми нямаше и следа от бели коси. Въпросът, който си задаваш, докато ходиш по срещи на тази възраст е: „Ще успея ли изобщо да свикна и да се приспособя към новите обстоятелства?“

Проблемът е, че след толкова години по срещи, връзки и разочарования, вече ставаш подвластен на определени стереотипи. Това, разбира се, не е чак такъв проблем, ако се стремиш само да вкараш поредната в едностайния си апартамент за малко гушкане и пляскане. Но все пак, тук става въпрос за връзки…

Излизал съм с доста жени, някои по-млади от мен, други около моята възраст и мога да кажа едно нещо със сигурност: Да си честен относно това, което очакваш от една жена, винаги е добър ход! Дори това нещо да е връзка. В повечето случаи, ако на първа среща, между няколко коктейла подхвърля темата за обвързването, на жените им се струва някак очарователно, дори го намират за романтично. Да си искрен, никога не е недостатък. Разбира се, не говорим за ситуация, в която ще изглеждаш някак зловещо ентусиазиран, но определено да споделиш намеренията си за втора среща вече не минава за нещо тъпо или лигаво. Напротив, това е зряло, а за всички жени зрелите мъже са секси. Това ме навежда на друга мисъл…

За много мъже, 30-те са най-хубавите години. Общо взето, вече знаеш какво искаш и имаш достатъчен опит за да го постигнеш. Увереността означава чрез достойнство да демонстрираш това, което искаш, вместо да го криеш или само да го намекваш. Например, веднъж поръчах шотове за група момичета, които празнуваха моминско парти на приятелка. Четири момичета - всичките пияни, красиви и забавни. Говорейки си с тях, в един момент споделих, че и аз търся „моето момиче”, което моментално предизвика у тях вълна на доверие и умиление. Това ми подсказа, че все пак има смисъл да съм откровен. Беше ясно, че не просто говоря, а с гордост заставам зад казаното от мен. Най-хубаво от всичко беше това, че аз определено станах център на внимание, поставяйки така директно нещата.

Да излизаш по срещи с напредването на годините определено става все по-трудно. И, дори не говоря за истинската част от връзката ви, която е съвсем отделно минно поле. При първа среща, рискувате да бъдете определен като ненадежден или неподходящ за връзка, а може би и просто ще сметнат, че не струвате. И, знаете ли какво? Точно в тези първи моменти, можете да преобърнете  вкоренените стереотипи в женските глави, чисто и просто като бъдете директен и честен.

Що се отнася до мен, аз все още съм сам, тъй като не смятам, че съм срещнал подходящата, въпреки, че съм готов тя да се появи отнякъде. Може би именно тя чете този текст, а може би не? Но… нека оставим това на случайността.  


 

Коментари към "Не всички мъже искат само да ви вкарат в леглото!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg