От секс за една нощ към сериозна връзка! Как?

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Силиконки

От дълго време си падате по някой мъж, но сте напълно наясно, че той не търси сериозна връзка. Вълнува го сексът без ангажименти. Принципно много трудно може да накарате един плейбой да се обвърже, но това не значи, че е невъзможно. Всичко зависи от това да си изиграете картите правилно. А, ето и няколко идеи как да го направите.

Не се срамувайте
След като сте правили секс, изобщо не се притеснявайте да му кажете, че го харесвате.
Обикновено в такива моменти жените прибягват до хитрите си номера. Правят се на горделиви и безразлични. Всеки плейбой е напълно наясно с подобни игрички! Така че нито ще го учудите, нито ще му направите впечатление. Това, с което може да привлечете подобен мъж е директността. Едва ли веднага ще видите резултата, но бъдете сигурни, че поне ще се замисли. Естествено, направете признанието спокойно, без молби или емоционални сривове. Не трябва и да го оставяте с впечатлението, че сте в режим на готовност и ще го чакате със седмици. Просто кажете, че го намирате за по-специален и толкова.

Поканете го на закуска
След секса, той най-вероятно ще поиска да си тръгне или ще помоли вие да го направите, ако сте в неговото жилище. Покажете му, че сте напълно съгласна, но вие се иска да хапнете нещо. Извъртете го на шега - изтощил ви е или нещо подобно! Може да поръчате храна или пък да потърсите денонощно заведение. Силно се съмняваме да ви откаже. По този начин ще си спечелите време, в което да се опознаете повече. И тук е вашият шанс! Бъдете забавна и непринудена. Нека си изкара супер приятно с вас. Така сам ще търси компанията ви отново.

Бъдете търпелива
Няма да го спечелите за ден-два. Може да отнеме и месеци. Затова трябва да сте напълно сигурна, че искате да сте с този мъж. Имайте търпение. Не го притискайте, не му досаждайте, не го критикувайте за начина му на живот. Дори го подкрепете! Кажете му, че когато срещне подходящата жена, той сам ще поиска да бъде само с нея. Тези мъже почти никога не срещат разбиране от жени. Така че това много силен коз, използвайте го правилно.
 


 

Коментари към "От секс за една нощ към сериозна връзка! Как? ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg