Ок ли е и защо ако вашият хороскоп е „в отпуск”

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Препоръчано

Ако сте редовен читател на хороскопи , вие знаете, че и те имат възходи и спадове. Понякога прогнозата за звездата ви е ужасно точна, докато в други седмици (или дни) колоната ви е като че ли  чужда: Не се срещате с никого, но целият ви хороскоп говори за "нов пламък, любовна искра". Или може би сте номер 1 в офиса, но вашият хороскоп „си мисли”, че сте били в малък професионален спад.

Неточния хороскоп може да бъде поразителен и да ви уплаши, а дори и да ви накара да искате да се откажете от седмичната си практика да го четете, но това е нормално, ако не е напълно съобразен с вашия знак всяка седмица (или месец).

Преди обаче да се откажете от прозренията на звездите, може да искате да разгледате няколко ключови елемента в четенето в хороскопа ви.

Първо, астрологията е несъвършена практика. Всеки астролог използва предишните си преживявания, както и години на обучение, за да тълкува действията на планетите, така че показанията им са поне малко субективни.

Несправедливо е да очакваме прогнозите им да удрят десятката на 100% всеки път, особено когато  обсъждат само как небесата ще повлияят на нашия слънчев  знак (т.е. знака, който повечето хора свързват с хороскопа си).

Това ни води до друго възможно решение: Излезте отвъд границите на слънчевия си знак.

За да направите това, ще трябва да изготвите рождената си графика. Това може да ви разкаже повече за самите вас отколкото всеки хороскоп - и осветява повече от девет други планетарни знака, които правят вашата астрологична идентичност завършена. Отначало може да е трудно да ги следите, но четенето на хороскопа за повече от един от вашите знаци може да бъде полезно, когато искате да се видите отразени в това, което четете.

Ако опитате може да осъзнаете, че се идентифицирате повече с някой от другите си планетарни разположения, повече отколкото някога сте се разпознавали в слънчевия си знак (знакът , в който Слънцето е било, когато  сте се родили – пример: Дева 24 август – 23 септември).

Следващият път, когато се почувствате извън събитията, които предвещава  вашият редовен хороскоп, защо не прочетете този, свързан с вашия изгряващ или лунен знак?

Най-малкото, можете да ги използвате като и план B ", когато хороскопът на вашия слънчев знак изглежда като да не е предназначен за вас.

И ако все още не виждате допир с вашия хороскоп, не се колебайте да си направите почивка и да проверите след известно време - може би в началото на нов месец или лунен цикъл. Когато сте готови да се върнете към него, може би ще откриете, че вашият хороскоп отново е изключително точен.


 

Коментари към "Ок ли е и защо ако вашият хороскоп е „в отпуск”":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg