Очите издават сексуалността на жената

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Силиконки

Има много методи да познаеш какъв секс те чака с дадена жена. Стойката, маниерите, тонът… Но значително по-лесно е просто да я погледнеш в очите. Техният цвят ще ти разкрие много…

Сини очи
Те обикновено се свързват с нежност, но не бъдете наивни. Синеоките дами добре знаят своите предимства, добре знаят и изискванията си. В интимен план от мъжете очакват „пълна програма“. Цветя, вечеря, романтика, любовна игра, страстен секс. От своя страна обаче, не се знае дали ще отвърнат със същата отдаденост. Всичко зависи дали им е кеф да го направят. Насила при тях не става!

Кафяви очи
Сексуалният темперамент на тези дами не е най-бурният. Или поне не в началото. Тук с пълна сила важи „апетитът идва с яденето“. Те не обичат да поемат инициативата. Затова тази чест се пада на мъжете. Но ако си изиграете картите правилно, можете да разпалите истинска тигрица, която ще ви дари с часове наслада, които със сигурност дълго ще помните. 

Черни очи или тъмно кафяви
Ето тук говорим не за огън, а пожар жена! Тя е готова за всякакви сексуални експерименти, а действията й са изпълнени със страст. С други думи – ще ви скрие шапката в леглото! Но има една много важна подробност – никога не й отказвайте, когато е в настроение за секс. Ще се опарите жестоко, а тя дълго няма да прости проявеното пренебрежение.

Зелени очи
Смятат тези дами са студени, но не е така. Ако опитът ви казва друго, значи сте допуснали най-голямата грешка в секса с тях – претупали сте любовната игра. А именно тя е най-важна за тях! Ако й отделите подобаващо време и старание, зеленооката дива ще изпълни и най-дълбоките ви еротични фантазии.

Сиви очи
Сивооките дами са изключително старателни и усърдни във всяка сфера на живота, освен сексуалната. Не че няма да ви е хубаво, но просто сексът за тях не е толкова важен. Приемат го по-скоро като „част от нещата“. Важно е да знаете, че те не си падат по еротични изненади, нито по експерименти. Но за сметка на това именно с тези момичета ще водите най-забавните и интересни разговори.

Пъстри очи
Много характерно за пъстрооките дами е нежеланието да се разкриват напълно. В тях има много страст и сексуално желание, но ще трябва дълго да доказвате чувствата си, преди да ви се разкрият. През това време ще вършат всичко като по учебник, но истината е, че има много, много, много какво още да ви дадат. Да не кажем, че в голяма част от тях е скрита истинска перверзница! От вас и вашето поведение зависи дали ще я срещнете очи в очи.

 

Вижте още:

Каква си в любовта според зодията

Кой е идеалният мъж за теб 
 


 

Коментари към "Очите издават сексуалността на жената":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg