Може би си мислите,че сте опитали всички комбинации на ризотото или поне си мислите, че знаете всички.Ето една страхотна рецепта залюбителите на водката.
Тя придаваневероятен аромат и цялостен завършек на това ястие по един невероятен и уникален начин.Просто опитайте, преди да кажете„НЕ”
Запържете леко ориза във висок тиган с малко зехтин. В друг съд затоплете млякото с двата дафинови листа и оставете на слаб огън за около 5-10 минути, след което прибавете затопленото млякото при вече омекналия ориз.
Накъсайте рибните филета на парченца и заедно с боба ги прибавете към ориза, оставете ги да постоят още около 15 минути на котлона, след което изсипете водката с изцеден лимон, а ако желаете можете да поръсите ястието и с пармезан.
Да си боднем с приятели...