По какво се познава, че жената флиртува

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Отношението на жените към флирта е малко по-деликатно. Рядко са директни и настъпателни. Предпочитат фините закачки и именно заради този факт, мъжете често не осъзнават, че дадено момиче ги сваля. И тук е моментът да се притечем на помощ, като ви покажем няколко дребни сигнали, които категорично говорят за флирт.

 

1. Тя си играе с косата, докато говорите. Усукването на кичур коса е инстинктивно поведение при жените, когато изпитват сексуално желание. Или най-малкото интерес към мъжа отсреща. Това не е гаранция, че ще скочи в леглото ви на първата среща, но със сигурност иска повече близост.

 

2. Често си оправя грима. Или прическата, или тоалета… Това не е точно израз на самия флирт, а на желанието за него. И много малко мъже биха го разбрали така. Но, замислете се. Щом често се оглежда, слага червило и други подобни, значи много държи да изглежда перфектно. Има голяма вероятност причината за това да е някой мъж.

 

3. Щедра е на комплименти. Ако ви хвали за щяло и нещяло, значи определено държи да се чувствате добре в компанията й. И съответно по-дълго да останете в нея. Но, внимание! Този признак не важи за барманките и сервитьорките. Разберете, че в повечето случаи така те изкарват бакшиша си. А не изгарят от желание да влязат в леглото ви.

 

4. Често получавате смс-и от нея. Обикновено са безобидни. Какво правиш. Гледа ли филма по Нова. Оказа се прав, песента е страхотна. Скучно ми е… Абсолютно същите включвания могат да се случват и в чата. Доста често дамите действат именно така – уж без никакви намерения, но в същото време целта им е да провокират действия от ваша страна. Така че, честите опити за контакт почти винаги са признак, че тя флиртува с вас.

 

Вижте още:

По какво се познава, че той не те харесва

5 глупави женски трика за съблазняване


 

Коментари към "По какво се познава, че жената флиртува":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg