По-позитивни и добри! С медитация (видео)

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети

Всички сме чували за медитацията, но не всички я разбираме и осъзнаваме как тя може да ни помогне. Може би е така, защото на много от нас тя звучи като нещо твърде екзотично и мистично. Но медитацията наистина би могла да ни бъде много полезна!

На фона на днешното динамично ежедневие, в което всички сме изнервени, тя е начин да се спрем, за да се срещнем със своето истинско Аз. И е начин, опознавайки себе си, да разберем по-добре околния свят…

Медитацията дори може да ни направи по-добри! Тя е способна да ни избави от всички онези ненужни състояния като гняв, злоба, алчност, безпокойство, страх…

Наред с духовните й предимства тя е и много полезна за здравето и психическото ни състояние. Помагайки ни да се отпуснем, тя ни дава шанс да се насладим на всички чувства, които често блокираме, за да отговорим на изискванията на обществото. Медитацията ни отърсва от натрупания стрес, освобождава мислите ни, изостря сетивата ни и ни кара да чувстваме блаженство и благодарност… Тя ни помага и да сме много продуктивни в ежедневните си задължения.

С други думи – медитацията е чудесно начало или завършек на деня! Достатъчно е да й отделите 10 минути и ще усетите ползите от нея.

Но със сигурност да се научите да я практикувате, не е лесно. Тя изисква голяма самодисциплина и себевладеене. И затова ви предлагаме един кратък видео урок, който ще ви бъде полезен, за да овладеете основните й техники. Насладете му се!


 

Коментари към "По-позитивни и добри! С медитация (видео)":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg