Праскови със синьо сирене, бекон и мед

Влез през Facebook
Вход | Регистрация




 
Из мрежата

През лятото може и да не ни се яде, но затова пък обожаваме да се наслаждаваме на апетитни предястия със студено бяло вино! Ето тези запечени праскови със синьо сирене, бекон и мед, например, са убийствено вкусни за случая. Особено и ако наоколо ухае на море… Удоволствието е пълно!

 

Необходими продукти:

4 праскови

100 г синьо сирене

50 г бекон

2 с.л. мед

50 г орехи

 

Начин на приготвяне:

Разделете прасковите на половинки, извадете костилките им и ги напълнете с натрошено синьо сирене.

Отгоре поставете тънки резени бекон и залейте с малко мед. На всяка половинка праскова поставете цяла орехова ядка.

Запечете прасковите на умерена фурна за 10 минути и ги сервирайте топли! 


 

Коментари към "Праскови със синьо сирене, бекон и мед ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg