Пуснаха крем, който връща девствеността!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Силиконки

Най-новият хит на пазара в Индия е революционният крем, който стяга влагалището и кара жените да се чувстват отново като девственици. Козметичният продукт се казва "Отново на 18" и струва по-малко от 30 долара. Според създателите си, той със сигурност ще спечели симпатиите на милиони жени по света и не само на гражданки, принадлежащи към по-консервативните страни.

Мазилото е преминало всички клинични изпитания, а специалистите уверяват, че съдържа само натурални съставки като златен прах, алое, бадеми, сок от нар и други.

Рекламата на "Отново на 18" обаче вече успя да предизвика сериозни дебати в Индия. Според Ани Раджа, представителка на Националната федерация на индийските жени, "този крем е пълен абсурд и може да развие комплекси за малоценност сред дамите". Тя споделя още, че кремът потвърждава патриархалната вяра в това, че всички жени трябва да бъдат девствени до първата брачна нощ.

Е, ние не сме от най-патриархалната държава и определено не вярваме във въздържанието до сватбата. Но, ако наистина е безопасен и върши такива чудеса, защо не? Може пък да засили ефекта от вагиналните упражнения!


 

Коментари към "Пуснаха крем, който връща девствеността!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg