Скандалът със СРС-тата - просто предизборен театър!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Препоръчано

Медиите отново гръмнаха с поредния нагласен скандал, който замазва очите на хиляди българи. Подслушваните Бойко Борисов – бившият премиер, Мирослав Найденов - бившият земеделски министър и Николай Кокинов – градският прокурор, продължават да си живеят животеца – необезпокоявани. Казвам необезпокоявани, защото този скандал със сигурност е добре плануван предварително и от много време насам. Всички политици само се правят на ударени, псуват се публично и в ефир, а после си пият кафето и се хвалят за актьорските игри. Че и на всичкото отгоре се превръщат в медийни звезди.

 

Бат Бойко постоянно повтаря, че нямало да слуша записите от подслушването. Все пак, ако вас ви бяха подслушвали, нямаше ли да ви е интересно какво точно са чули за вас хиляди хора? Но той не ще да слуша, защото няма смисъл - знае какво е записано, ако въобще това е неговия глас, защото към днешна дата, все още няма потвърждение за автентичността на разговорите. Е то как да има... Всеки ден ново становище, ново интервю с Бочека, нови материали. Нарочно – българинът да се чуди к'во се случва и да не може да разбере, то това си е предварителния план на нашите ''мили'' управници. Бият се по телевизията, хапят се, обиждат се, ама са си приятелчета зад кулисите. Безкрайни номера.

 

По медиите се излъчва, това което те искат! Народът да слуша, гледа и чете. Сещам се и за скандалния клип с Ахмед Доган и ''тайнственият'' нападател, който предварително е бил нает за манипулацията. Толкова изкуствено и нагласено клипче не бях гледала, направо ми се плаче. Сега и тея СРС-та... Вдигат яко шум по медиите. Типично за преди изборите. Нали се сещате, че като се коментира нещо е добре, няма значение какво се говори – хубаво или лошо, важното е да има медийно присъствие. Чакам скоро някой да бъде отвлечен от самия себе си и да искат оставките на маса политици, защото така са го измислили предварително, да се влезе в новините и да се лъже народа. Безкраен театър, да отчитат дейност пред избирателите.

 

То и още 100 неща излизат – жената на Найденов иска развод, Бойко бил подслушван у дома си как ходи по нужда до тоалетната, правели се дубликати на коли, имало паралелно правителство и т.н. Долни инсинуации. Да може сега да занимаят хората – да им замажат очите, че да нямат ясно съзнание по време на изборите. И сега се сещам - в много интервюта Бойко Борисов казва как не го интересуват новините, не ги чете, не гледа телевизия, не иска никой да му казва какво се става. Ами ОК де, как един политик управлява добре, ако не знае какво се случва по света и у нас. И тук пак става ясно, че някой дърпа конците и Бат Бойко много добре си знае новините, просто не гледа телевизия и не ги чете, защото той решава какви да са те, той и неговите политици ''приятелчета''.

 

И да ви питам – като решаваш какви да са новините, защо да ги четеш? А в момента не само ги създават, дори участват активно в медийния и политически живот. Но преди избори винаги е така. За това, моля ви, не вярвайте на политическите и медийни манипулации. По-добре правете като Бойко, не гледайте новините и не ги четете, така ще бъдете по-щастливи! И няма да сте жертва на манипулации от страна на ''опетнените'' ни политици... Вие решавате на какво и на кого да вярвате... Мен, ако питате, на никого освен на себе си не вярвайте!


 

Коментари към "Скандалът със СРС-тата - просто предизборен театър!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg