ПРОДУКТИ:
За приготвянето на крем карамел:
700 мл. прясно мляко
4 яйца
1 ч. ч. захар
1 ванилия
За блата:
2 яйца
200 гр. брашно
200 гр. захар
100 мл. прясно мляко
100 мл. олио
1 бакпулвер
2 ч. л. какао
Приготвяне:
Разтопявате малко захар като за крем карамел и го изсипвате на дъното на кексова форма. Приготвяте смес за крем кармел, както обикновено и я изсипвате върху карамела. Не се притеснявайте, ако се е втвърдил, при изпичането, ще се разтопи отново. Приготвяте тестото и го изсипвате внимателно на тънка струя върху смест за крем карамела. Трябва да се разнесе равномерно отгоре. Пече се на водна баня на 180 градуса. Важно е водата в тавичката да е студена.

Приятен апетит! :)