Учените: „Открихме какво искат жените!”

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Силиконки

„Какво, по дяволите, искат тези жени?” – на бас, че поне веднъж в живота си този въпрос си го е задавал всеки мъж. Е, господа, такива сме си – потайни. И, да, доста често не знаем какво искаме, но пък го искаме много и то веднага! Така че… Оправяйте се!

Имате късмет обаче, защото учените се заеха с непосилната задача да намерят отговор на вечния въпрос. И взеха, че успяха! Ето я и голата истина. Жените си умират за три неща – комплименти, шоколад и секс. И, както сигурно забелязвате, трите неща се комбинират страхотно.

Как експертите са стигнали до тези изводи ли? Лесно – чрез проучване. Според него 41% от дамите са най-щастливи, получавайки комплименти. Сексът е на второ място в класацията, което само доказва, че ние жените имаме нужда от сближаване и ухажване преди да се дадем. И накрая – шоколадът! Той ни размазва от кеф, особено, когато го консумираме в комбинация със сладки ласки.

Всъщност, има една интересна тенденция – при необвързаните мацки какаовото изкушение се нарежда преди секса в класацията. Цели 39% от жените, които си нямат гадже, биха заменили любовните ласки за бонбони. Алкохолът също прави жените щастливи, но най-вече по-младите представителки на нежния пол.

И ако щете вярвайте, господа, но жените на последно място се ощастливяват с пари! Но още по-странното е, че времето, прекарано с приятели, също не е на челните места в класацията.

Е, момчета, вече знаете тактиката, остава да я прилагате. 


 

Коментари към "Учените: „Открихме какво искат жените!”":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg