Факт! На красавиците по-често им слагат рога

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Силиконки

Ако си мислите, че красивото лице и стройната фигура са достатъчни да задържите един мъж до себе си, значи сте в голяма грешка. Според редица международни проучвания, излиза, че на хубавиците по-често им слагат рога! Може и да ви се струва парадоксално, но всъщност си има доста добро обяснение за този факт.

На първо място, красивите жени са по-себични. Те са свикнали да получават, но не и да дават. Или поне повечето мъже споделят, че освен в леглото, не усещат друга близост, когато имат връзка с красавица. А те имат нужда от загрижеността и подкрепата на жената до себе си.

Друга причина е неумението им да готвят! Да, изглежда, че господата държат и на това. Въпреки, че съвсем не е трудно да поръчаш храна за вкъщи или да хапнеш в ресторант, мъжете си обичат домашните гозби.

Естествено има значение и фактът, че повечето красиви жени полагат усилия предимно върху външния си вид. Рядко отделят време за образование, развитие и кариера, което пък ги прави по-повърхностни и скучни за разговор. Разбира се, има и изключения, но за съжаление те не са много на брой.

И не на последно място – хубавиците са по-големи материалистки. А за мъжете това е адски отблъскващо.

Така че, съвсем не се учудвайте, ако някой ваш познат слага рога на супер красивата си приятелка. Защото лъскавата опаковка не е гаранция за качествено съдържание! 


 

Коментари към "Факт! На красавиците по-често им слагат рога ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg