Характерът на жената според формата на гърдите й!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Силиконки

Зодията, датата на раждането, цвета на очите, домашния любимец, връзките на обувките... Критериите за разгадаването на характера на един човек са какви ли не. А ето и че един сексолог на име Пиеро Лоренцони разкри как да разбере жените спрямо типа на гърдите им!

Ммм, да. Той е разделил различните видове дамски бюстове на няколко категории, които оприличава на плодове. И според него всяка една от тях издава темперамента на притежателката си...

Гърди с форма на пъпеш
Дамите с големи, естествени гърди обожават да бъдат глезени, ухажвани, боготворени... Но не си падат много по секса! Сори, момчета, знаем колко е лоша тази новина за вас.

Гърди с форма на ананас
Дамите с такъв тип бюст са интелигентни и силно ориентирани към израстване в кариерата. Но пък са и много романтични! Дори прекалено. Тези жени са изключително верни и ако някой мъж успее да спечели сърцето им, трудно ще се отърве от тях.

Гърди с форма на лимон
Притежателките им са истински скрити лимонки! Те са палави, игриви, обожават живота и експериментите под завивките.

Гърди с форма на портокали
Тези жени също не са кой знае какви фурии в леглото, въпреки че обикновено са адски секси. Много са уверени в себе си, устремено преследват целите си и малко се интересуват от първобитни неща... като секс. За тях са по-важни хубавите разговори и партньорството.

Гърди с форма на грейпфрут
Твърди и издадени напред – жените с такива гърди са... леко фригидни. Да, бюстът им е адски секси, но притежателките не са особено горещи в леглото. Те обикновено са по-свенливи, обичат домашния уют, както и да глезят половинката си. Но в секса предпочитат нежните ласки и скучните пози пред по-пикантните експерименти.

Гърди с форма на круши
Тези жени обичат любовта във всичките й разновидности! Те обичат да обичат, религиозни са, но и са склонни към тайни любовни афери.

Гърди с форма на черешки
Жените с малки гърди са много забавни и интересни. Те са чудесни партньорки, с които можете да бъдете и приятели, а в секса? Доста са добри и в тази област! Не са типичните мръсници, но със сигурност партньорът им няма да остане разочарован.
 


 

Коментари към "Характерът на жената според формата на гърдите й! ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg