Хо, хо, хо… Честита Коледа!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Препоръчано

Ставайте, приятели! Най-светлият празник дойде! Да ни е честита Коледата и нека ни донесе много любов, топлина и щастливи емоции…

На днешния ден всички християни празнуват раждането на Божия син – Исус Христос, а има и именници, за които празникът е двоен. Да им е честито на всички, които носят името Христо, Радослав, Божидар, Емил, Емануил, Християн, Ренета, Християна, Кристиян, Кристияна, Кристина и Христина. Нека са живи и здрави и щедро да почерпят!

Днес ни чакат купища подаръци и чудеса! Момичета, започнете с раздаването им като целунете любимия с дълга и любвеобилна целувка за Добро утро! И ако е бил послушен цяла година, покажете му колко ви бива с подаръците като му доставите най-голямото удоволствие. Сутрешен секс, разбира се…

А вие, господа, докажете ни, че чудесата наистина се случват и ни поднесете… закуска в леглото. Не сте забравили и за подаръка, надяваме се! А ако измиете и чиниите… О, цял ден ще има да ви глезят с коледни сладки.

За вас, скъпи родители, знаем, че най-големите подаръци са вашите малчугани. Поднесете им тяхната изненада от Дядо Коледа и най-важното – покажете им колко много ги обичате!

Всъщност, покажете го на всички, на които държите. Днес е денят, за да демонстрираме нашата любов и признателност към най-близките си хора. И към не толкова близките. В крайна сметка, нали това е най-големият смисъл на Коледа? Да си спомним за най-важното – Любовта!

Пожелаваме ви в свръх дози, приятели. И то не само днес. Всеки ден! 


 

Коментари към "Хо, хо, хо… Честита Коледа! ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg