Хороскоп на Зодия Риби

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Препоръчано

Честит Рожден Ден, мили Риби!

Детето вътре във вас излиза на яве, Риби. Светът е малко по-магичен тази седмица, изпълнен с ново преживяване - пътуване с автобус, интимна или служебна среща, която крие възможност. Нептун, управляващата ви планета, разбърква колективно неосъзнатото и пробужда чувства у хората, които не подозират, че са имали. И всички ще усещат по-добре вашата реалност, което означава, че светът ви ще е пълен с приятели и съмишленици.

С цялата фантазия, която витае във въздуха и напълно непознати хора, готови да се влюбят, определено може да имате късмет, Риби.Ако решите, да речем, да дадете спестяванията си за пенсия на пътуващ търговец в замяна на магически бобови зрънца, няма да има разумен възрастен, който да ви спре.Ежедневето и тривиалната страна на живота са толкова забавни в момента, че може и да им се наслаждавате точно там, където сте – на работа, вкъщи, на обичайните покупки в супермаркета.

Има ли някакво творчески или духовно ориентирано занимание, което сте искали да практикувате, но до сега не сте знаели как да започнете? Тази седмица поканете партньора си да се присъедини към вас в (например) писането на песен, сутрешна медитация, обсъждането на вашето любимо удоволствие, целувки или практикуване на телепатична комуникация. Сега е момента за вълшебства и новости.


 

Коментари към "Хороскоп на Зодия Риби":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg