Червенокосите нямат равни в леглото!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Силиконки

Всички спорим – русо или черно. Ами, нито русо, нито черно... ние ви препоръчваме червеното. Защо ли? Само четете нататък...

Сексологът Вернер Хабермейл, провел изследване, с което имал за цел да разгадае връзката между женската сексуалност и цвета на косата. Оказало се, че дамите с червена коса правят двойно повече секс от брюнетките и блондинките. Всъщност статистиката дори показва, че че русокосите се отдават на плътски удоволствия най-рядко от всички останали. Съвсем сериозно!

Според Хабермейл този парадокс се дължи на факта, че блондинките се опитват да се отърват от репутацията си на леки жени, затова те често се правят на недостъпни. Друга евентуална причина пък е високото им самочувствие, което ги кара да са по-претенциозни при избора си на партньор.

Психолозите смятат, че в това отношение червенокосите нямат никакви предразсъдъци. Искат секс – вземат си го. Не им пука кой за какви ще ги помисли. Самият факт, че тези дами са се осмелили да боядисат косата си в огнен цвят, подсказва, че не са от най- заклетите традиционалистки.

Така че, господа, стига вече с това русо и черно! Ако искате да усетите адреналин като този, който усети главният герой в „Огън в кръвта“, огледайте се за нещо червенокосо.


 

Коментари към "Червенокосите нямат равни в леглото!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg