Честита Нова Годинаааа!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Препоръчано

Честита 2013-та, скъпи, приятели! Ето че официално оживяхме след злокобната 2012-та, през която очаквахме да дойде Краят на света. Е, чакахме, чакахме, ама не го дочакахме! Затова пък сме пред прага на едно ново, още по-добро начало…

Нека си пожелаем Новата година да ни донесе много повече мигове, които да осмислят живота ни, нека бъдем здрави, позитивни и нека се радваме на истинско благоденствие! Щастието не ви го пожелаваме, защото то си е вътре във вас и само от вас зависи дали ще си позволите да му се наслаждавате. Всеки ден!

Според пророчествата на Маите навлизаме в ерата на Водолея. Това означава, че идва ред да обърнем по-специално внимание на духовното си развитие и на вътрешния си свят за сметка на материалното.

Според китайския хороскоп пък 2013-та е годината на водната змия. Тя ни вещае успехи в работата, защото когато змията си постави цел, не спира да я преследва до край! Не се страхувайте и от промените през тази година. Змията е известна със способността си да се адаптира към всякакви новости.

Изобщо, очертава се благоприятна и хармонична година!

За родените под знака на водната змия тя ще бъде повече от успешна. Това обикновено са влиятелни личности със силна решителност, борбеност и мотивация. Въпреки шеметната си кариера обаче те с лекота ще успяват да я балансират и с личния и семейния си живот.

Е, приятели, да вдигнем наздравица още веднъж и да си пожелаем всичко най, най-хубаво! 


 

Коментари към "Честита Нова Годинаааа! ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg