Честито Рождество Христово!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Препоръчано

Ехоо, добро утро, коледарчета! Честито Рождество Христово! Честит имен ден и на всички, които носят имената: Христо, Радослав, Божидар, Емил, Емануил, Християн, Ренета, Християна, Кристиян, Кристияна, Кристина и Христина. Днес е най-светлият християнски празник и ни чакат купища приятни изненади и чудеса!

Затова момичета, скачайте от леглото и целунете за „Добро утро“ своите момчета. Докажете им за пореден път, колко ги обичате и им подарете най-хубавия подарък...сутрешен горещ секс, разбира се!

А, вие, господа, покажете на своята любима, че на Коледа наистина се случват чудеса! Измийте чиниите, направете вкусна закуска и й поднесете своята изненада (надяваме се, че не сте забравили за подаръка)!

Мами, вашите мънички, безценни подаръчета сигурно още спят в детските си легълца! А може и от вълнение да не са мигнали и отдавна да ви чакат пред елхата, за да получат своя подарък от Дядо Коледа!

Според поверията, когато Коледа се пада в неделя, означава, че ни очаква мека зима, топло лято и много плодовита година! А и като по поръчка снегът дойде точно на време за празниците. Истинска приказка!

Пожелаваме ви безброй усмивки, любов и веселие!Весела Коледа, приятели!


 

Коментари към "Честито Рождество Христово!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg