Шоколад, страсти и горещи танци

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Препоръчано

Очакваме с нетърпение зимният епизод на поредното Sexy&Single Party, защото освен в София вече и в Пловдив ще може да се включите в най-щурото парти за необвързани. Последните шест издания събират над  200  почитатели на музиката, танците и запознанствата с нови хора.

 

Организаторите на партито, Speed Dating 3 и Club R, са избрали тема, която ще подслади живота на всички участници: “Шоколад”. В декемврийския епизод се очакват много шоколадови изненади, които ще дадат възможност на всеки  участник да потърси своята половинка. Това е и условието за включване в партито - участниците трябва да са необвързан и да носят нещо сладко, за да бъдат допуснати - шоколад, бонбонче, близалка, вафла, захарно петле или друго.

 

Саундтракът на партито логично ще бъде песента на група Остава - “Шоколад. “Дали ще се слееш със мен? Дали ще се скрием в нощта? Сладък е всеки момент, по-сладък от шоколад”  ще е рефрена, който  вдъхновява участниците. За вихрените емоции ще допринася и специално подбраната музика, която ще е фон за всички игри, флиртове и истории. Танцьорите от New Ex Dance Group - гости на партито за необвързани, ще гарантират високия градус на емоциите с уникалните си изпълнения.

 

Главната аниматорска роля в зимния епизод на Sexy&Single Party е поверена на четири  щури момичета, които ще организират всички игри и изненади за запознанства. Ще  разпознаете аниматорките по червените потници и мишите ушички.

 

Елате на най-шоколадовото парти на 04.12.2013 в София, club Тифани или на 12.12.2013 в Пловдив, Music Club Move. За да се впишете в тематиката на партито, донесете нещо сладко, а на изпроводяк ще си тръгнете с истории, които ще искате да разказвате на всички приятели. За да научите още интересни неща за партито и да се регистрирате може да посетите www.speeddating3.com/party


 

Коментари към "Шоколад, страсти и горещи танци":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg