Няколко лесни и евтини идеи за Хелоуин парти в последната минута

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Препоръчано

Организирайте прожекция на филм за Хелоуин.

Направете пуканки и се разположете удобно на дивана с някои класически филм за Хелоуин. Предложения: Каспър, Семейство Адамс, Ловци на духове, Хари Потър, Полтъргайст, Психо от 1960 на Хичкок (имайте предвид, че не е подходящ за деца под 14), Кошмарът преди Коледа, 1993, Тим Бъртън и любимата анимация - Това е Великата Тиква на Чарли Браун (1966)

Станете домакин на размяна за костюми.

Никой не иска да носи един и същи костюм две години подред. Заедно с децата на приятелите си направете размяна на костюмите или части от тях. Резултатът може да бъде невероятна комбинация, която е напълно уникална. Някои градове дори стават домакин на подобни мероприятия на 10 октомври - ден на размяна на костюми.

Посетете местния магазин за втора употреба

Магазините за втора употреба често излагат сезонни декори на витрината или на специални рафтове, определени за това. Там можете да намерите каквото ви е необходимо без дори да се ровите.

Използвайте стари бутилки за вино за декорация

Създайте призраци от рециклирани бутилки за вино. Използвайте стъргалка за премахване на етикета от празна тъмна бутилка за вино, и премахнете лепилото с гореща вода и веро. Начертайте страшно лице с помощта на бяла писалка, коректор или спрей за Коледна украса и шаблон. Сложете класическа бяла свещ в гърлото на бутилката.

Използвайте всяка част от вашата тиква

Не хвърляйте остатъците от изрязания тиквен фенер! Изпечете тиквените семки с канела и захар за вкус и пюрирайте по-жилавите части за пикантни супи и хлебчета.

Придайте Мрачно настроение с драперия

Евтините материали като тензух и зебло могат да послужат за пердета за Хелоуин. В добавка с черни паяжини от мрежи и чували за плодове и зеленчуци, пердетата създават истинска призрачна обстановка. Добре осветени от дневна светлина се виждат отдалече през прозореца. Използвайте кабарчета и чук за закрепване на материала до вътрешността на рамката на прозореца.

 


 

Коментари към "Няколко лесни и евтини идеи за Хелоуин парти в последната минута":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg