Стефан/Стефка – значение на името и описание на характера

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

Честит Стефановден на всички именици! Носете с гордост имената си, защото много магнетичност и сила има в тях!

 

Стефан – от гръцки „венец“. Хората с това име са много контактни, забавни, уважават приятелите си и имат чара да сломят и най-студеното сърце. Но често са и непокорни, имат си собствени правила и играят по тях. Подходящите професии за тези чаровници са свързани с индивидуалната изява, но и творческата мисъл – архитект, предприемач, дизайнер.

Стефан обича красивите жени, но най-много го впечатлява интелектът. Само дама с остър ум и начетеност може да сподели пълноценно живота му. Понякога непреклонността му може да ви ядосва, но помнете, че до вас стои истински мъж и щом сте спечелили сърцето му, ще даде всичко от себе си, за да ви осигури хубав живот. А ако сте негов приятел, никога не го предавайте, защото колкото и да държи на вас, няма да ви прости!

 

Идва ред и на дамите. Стефка, Стефания, Стефани също означава „венец“. Тези момичета често са определяни като „чепати“, защото не престъпват принципите си. В което всъщност няма нищо лошо! Те имат силна интуиция и лесно предвиждат развои и постъпки. Трудно могат да бъдат излъгани, затова по-добре не се и опитвайте. Помислете пак, преди да ги нараните – отмъстителни са за трима!

Привличат ги силни мъже, които знаят какво искат. Но в същото време не бива да ограничавате свободата им, защото са адски независими. Или с други думи, ако искате жена, която е страстна, на която може да се разчита, но и която няма да ви тежи със безпомощност и липса на позиция, вземете си едно Стефче! :)

 

Вижте още:

Мисия в живота според имената

Първата буква от името издава какво иска жената в любовта
 


 

Коментари към "Стефан/Стефка – значение на името и описание на характера":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg