11.11.11 или пореден край на света

Влез през Facebook
Вход | Регистрация




 
Любопитно

Какво ли ни чака на голямата дата 11.11.11 г.? Прелюдия към края на света, нашествие на извънземните или пък ще се отвори портал между световете – много теории, но къде е истината?

Нумеролозите, окултистите и масоните смятат, че числото 11 има специално значение. Според някои то притежава особени способности и е канал към подсъзнанието. Други пък вярват, че неговата двойнственост е отражение на доброто и злото. А струпването му цели три пъти, което ще се случи този петък, буди много противоречиви мнения и очаквания.

Някой ни предупреждават, че на този ден ще настъпи нещо като прелюдия преди края на света, предвиден за 21.12.2012 година.

Други пък са убедени, че извънземните ще кацнат на Земята и не се знае нито дали са дружелюбно настроени или не, нито какъв ще бъде изходът от срещата с третия вид.

Трети пък ни вдъхват доза оптимизъм. Според тях на 11.11.11 в 11 часа и 11 минути ще се отвори енергиен портал към ново измерение, което се свързва с пробуждане и промяна в човешкото съзнание. Тогава всичко живо ще се зареди с огромно количество енергия и на Земята ще започне бум на паранормални явления.

Твърди се, че тези събития ще доведат до изцеление на лични, физически и душевни проблеми и много болни хора ще получат втори шанс! Но само ако съзнанието им е узряло за тези промени.

Сред хората с паранормални способности се говори, че на 11.11.11 г. вероятно ще бъдат отключени нови възможности на ДНК - нейната скрита светлинна структура.

Повечето влюбени двойки пък са твърдо убедени, че тази дата ще им донесе семейно щастие. Ето защото има истински бум на сватбите, насрочени за 11.11.11 г. Само в София церемониите ще бъдат 113, а най-голямата надпревара е за правото младоженците да бъдат венчани точно в 11 часа и 11 минути!

Изобщо – пълна лудница! Е, ако не друго, то поне остана съвсем малко, докато се изправим лице в лице с голямата дата и разберем дали някое от предсказанията ще се сбъдне. А дотогава ние ви предлагаме да се насладим на всеки миг от живота пълноценно! Когато дойде 11.11.11 г., тогава ще му мислим!
 


 

Коментари към "11.11.11 или пореден край на света":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg