18+ Най-отблъскващите жени в света (Част 1)

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Силиконки

Предупреждаваме ви, следващите редове и снимки могат да ви причинят сериозни смущения, като: загуба на апетит, гадене, нежелание за секс, безсъние и други! Затова сериозно си помислете преди да продължите да четете. Ако обаче не сте нито от гнусливите, нито от чувствителните, то това със сигурност ще ви бъде много интересно – най-отблъскващите жени в света! Дръжте се!

П.П. В тази класация умишлено сме включили само една жена, чиято отблъскваща визия се дължи на заболяване, защото смятаме, че толерантността към родените различни е задължителна в наши дни. Когато става въпрос за загрозяване по личен избор обаче, не сме на това мнение.

Джулия Пастрана

 

Джулия е обявена за най-грозната и отблъскваща жена на XIX век. Мексиканката е родна с хипертрихоза, но нейните черти наподобяват повече горила, отколкото куче. Тази жена е имала наистина тежка съдба! Навремето хората съвсем не са били така толерантни към различните и Джулия е била купена, за да служи за атракция в цирка. По-късно обаче, тя се омъжва именно за своя господар и му ражда дете.

Макар че съчувстваме на Джулия, решихме да ви покажем официално обявената за най-грозна жена в света.

Сандра

 

Сандра е вече 40-годишна жена от Бруклин, която осъзнава, че има проблем с окосмяването си още в пубертета. Това почти съсипва живота й и дори я довежда до опит за самоубийство. Слава Богу, родителите й я спасяват и години по-късно Сандра е поканена да стане нестандартен еротичен модел. За съвсем кратко време тя натрупва цяло състояние, като се снима в порно филми, предназначени за хора със странни фетиши.

Не знаем колко странен наистина трябва да си, за да се възбуждаш от силно окосмено женско тяло! Но хора всякакви. За нас обаче, Сандра е меко казано отблъскваща гледка.

Микаела Романини

 

Това е жената, която всеки път щом видим се питаме: „Защо, защо бе, мамка му, си е причинила това? Та тя е била красива?“ Е, нямаме отговор!

Венити Уондър

 

Сигурни сме, че вече сте забелязали нашествието на чернокожи мадами от екрана с необичайно големи задници. Е, това е новият хит – силиконово дупе. Макар че хич не разбираме защо по тази мода са полудели именно цветнокожите момичета, та те и без това си имат пищни задни части?!

Венити Уондър стана известна преди няколко години именно с гигантското си дупе, в което е инвестирала цели 15 хиляди долара.

Нямаме нищо против пластичните операции, но Венити е типичен пример как от ефектна много бързо можеш да се превърнеш в дефектна. И което е най-лошото – да ти харесва!


 

Коментари към "18+ Най-отблъскващите жени в света (Част 1)":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg