5 неща за мъжа Дева, които трябва да запомните

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

Ако познавате представители на зодия Дева от мъжки пол, би трябвало да знаете, че са малко трудни за общуване. Понякога са доста критични, леко мрачни и най-важното изглеждат си самодостатъчни. Но така ли е наистина? Ето няколко важни насоки, ако все пак мъж Дева е успял да ви плени със странния си, неустоим на моменти чар.


1. Те са перфекционисти
Може да са критични към вас, но бъдете сигурни, че са в пъти по-критични към себе си. И да искат всичко да е перфектно, понякога до фанатизъм, но приемете, че това до голяма степен е някакъв странен тип защитна реакция. Сякаш този човек се опитва да изгради идеалния свят около себе си след като не може да постигне хармонията вътре в себе си. Определено не могат да приемат собствените си недостатъци и точно затова не приемат критика, така че по-добре не ги подлагайте на такава, няма да свърши добре.

2. Знаят какво искат
Казват, че няма нищо по-привлекателно от човек, който има ясно очертана визия за бъдещето относно кариерно развитие и лични цели. Е, мъжете деви са точно такива, но трудно ще се впишете в плановете им. Ако все пак това се случи, дори замалко, можете да се чувствате късметлии. Въпросът обаче е колко реалистични и постижими тези техни идеалистични представи...

3. На тях може да се разчита
Това може би е най-хубавото им качество – винаги ще са насреща за хората, за които наистина ги е грижа. С тях ще се чувствате спокойни и защитени. Не трябва да се съмнявате, че ще ви помогнат във всеки един момент, просто защото искат и обичат да се чувстват нужни. Затова може би и бягат от по независими и склонни да се справят сами с проблемите си жени.

4. Независими са
Мъжете деви са напълно самостоятелни и независими. Определено държат на свободата си, но са склонни да ограничат свободата на партньора си. Ако сте избрали да сте с мъж Дева, трябва да се научите да уважавате личното му време и пространство и да се примирите, че доста често ще навлиза във вашето. Това може да е задоволително за едни и истинско мъчение за други.

5. Не са от най-верните
Една не толкова добра новина за представителите на зодията е, че склонноста им към изневяра в повечето случаи е голяма. Но не бързайте със заключенията. Дори да се стигне до това не всичко е ясно. Мъжете деви може и да кривнат от пътя, но избраницата на сърцето им си остава една и ако сте склонни да преглътнете изневяра няма да ви е трудно да си продължите по старому. Девата ще се погрижи да направи всичко, за да изкупи вината си.

Ако сте склонни да приемете всички тези добри и лоши качества, съчетани в един човек, то връзката ви с мъж Дева може и да бъде успешна, ако не по-добре се насочете към представител на друг знак.
 


 

Коментари към "5 неща за мъжа Дева, които трябва да запомните":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg