5 неща, които ще имате във връзката си с Овен

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

Малко или много всеки, който вярва в предопределеността на звездите се интересува от зодиакалния знак на своя партньор и така наречената съвместимост между двама души въз основа на астрологията. Ако имате или сте решили да дадете шанс на потенциална връзка с представител на зодия Овен, ето какво ще ви донесе тя и бъдете сигурни, че никога повече няма да гледате на любовта по същия начин:

 

1.      Независимост

Бъдете сигурни, че ако имате връзка с Овен, тя няма да бъде обсебваща. Тези хора държат на личното си пространство, ще уважават и вашето, а за „задушаваща“ любов не може да става и дума. Спокойно можете да прекарате вечер с приятелите си навън без него, както ще прави често и той. Никога няма да се държи като досадното гадже-лепка, без което не можете да мръднете никъде.

 

2.      Приключения

Определено овните са приключенски натури и с тях никога няма да усетите, че връзката ви е в застой или да приемете нещата за даденост. Те са свободни и винаги готови за спонтанни пътувания и екстремни преживявания , които със сигурност ще направят живота ви по-интересен.

3.      Честност

Овните са едни от най-прямите и честни хора от зодиака. Такива са и във връзките си. Няма да имат никакъв проблем да ви казват в очите какво им харесва и какво – не. С тях винаги ще знаете в кой етап от връзката си се намирате, защото те винаги слагат картите си на масата без значение от залога. Така, че това е една много добра основа за развитие на отношенията за тези, които могат без проблем да понасят истината, разбира се.

 

4.      Инат

Това не е едно от най-хубавите качества на Овена, но със сигурносте неизбежно да се сблъскате с него във връзката си. Положението може да стане страшно, ако и вие го имате в себе си. Трудно ще излезете на глава с Овен, защото тойвинаги ще твърди, че е по-прав. Споровете са неизбежни, но пък ще вкарат малко разнообразие и страст във връзката.

 

5.      Щедрост

Може да е нетактичен и голям инат, но спечелите ли сърцето му Овенът ставаизключително щедър и любвеобилен към хората, на които държи. Така, че се пригответе за редица романтични ине толкова романтични жестове и изненади, с които ще ви накара да се почувствате специални. Овните много добре осъзнават, че не са лесни за обичане и точно затов ще се опитат да направят това предизвикателство, ако не по-лесно, то поне по-приятно.


 

Коментари към "5 неща, които ще имате във връзката си с Овен":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg