5 Признака, че сте духовно надарени

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

За да получите духовно напътствие, трябва да сте отворени за него. Колкото повече приветствате знаменията и посланията, толкова по-силни и по-разпознаваеми ще станат те. Ако всеки има способността да се отваря към другите и да укрепва интуицията си, някои имат дарба, която чака да бъде открита.

 

Ето пет признака, че имате духовна дарба:

1. Имате видения, които се повтарят често

 

Вашите видения могат да идват под формата на образ, който случайно изниква в ума ви или чувство, което изпитвате, когато говорите с някого. Също така могат да се появяват в съня ви. Ако вашите видения често оживяват, това е красив знак, че имате дарба. Вие можете да надникнете много по-дълбоко от това, което вижда окото.

2. Вие сте Емпат

За емпатите това е е едновременно и дар, и проклятие. Те могат да усещат емоциите на хората около себе си, сякаш са техни собствени. Тази способност може да бъде изключително поразителна на моменти и трудна за справяне. Но когато един емпат се научи как да управлява това и да живее с болката, и радостта на другите, способността му може да бъде разглеждана само като духовна дарба.

3. Имате силна интуиция

 

Много хора са измъчвани от съмнения. Те имат навика да гадаят и налучкват, когато взимат решения и непрекъснато да се чудят дали трябва да се доверят на инстинктите си. Силната интуиция не е нищо друго освен истинска духовна дарба. Тя ви позволява да бъдете уверени във вашите решения, силни във вашите вярвания и отворени към посланията, които получавате.

4. Имате кошмари

 

Много хора имат кошмари, но кошмарите на тези, които имат дарба, са много по-ярки. Може да се събудите от кошмар, изпотени или задъхани, защото сънят изглежда толкова реален. Ако кошмарите ви събуждат, това може да означава, че някой се опитва да ви изпрати съобщение.

5. Събуждате се по време духовния час

Ако имате навик да се събуждате редовно между 3-4 сутринта, това може да означава нещо повече от посещение на тоалетната. Събуждането около това време се смята за знак, че има духове, които искат да общуват с вас. Това често се нарича духовен час или час на свързване. Опитайте се да бъдете по-отворени, за да получите съобщенията им.


 

Коментари към "5 Признака, че сте духовно надарени":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg