5-те типа най-желани жени

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Силиконки

Женската красота играе основна роля при запознанството с един мъж. Но достатъчна ли е да провокира желанието му за нещо по-трайно? Отговорът е ясен – не! Кои са жените, които силният пол най-много иска до себе си? Условно можем да ги разделим на 5 типа. И ако откриете себе си в някой от тях, не се тревожете, около вас винаги ще има желаещи за сериозна връзка.

 

Класика! Чудесната домакиня

Остаряло, сексистко и факт! Защо? Мъжете хич не обичат домакинската работа и в същото време нямат нищо против някой да ги глези с домашни манджи. Което не винаги означава, че приемат жена си като прислужница! Не се заблуждавайте. Просто фактът, че им създава приятен уют, е един огромен плюс.

 

Личният психолог

Този тип желани жени започна да се налага през последните години. Това може би се дължи на постоянния стрес, на който повечето мъже са изложени. Не, че и ние не сме, но някак си по-добре умеем да приемаме нещата философски. По дамите тип личен психолог най-много се увличат господата с по-крехка психика, мамините синчета и нерешителните. Те буквално боготворят разбирането и съветите, които получават. Възможно е дори да се стигне до етап на зависимост!

 

Лудо влюбената

Знаете ли колко много неуверени се чувстват мъжете, особено в началото на връзката? Голяма част от тях предпочитат категорично да се убедят в чувствата на дамата си, преди изобщо да създадат такава. Затова мацките, които умеят да изразяват правилно любовта си, винаги ще са напред в класациите. Нищо, че често ще бъдат определяни като досадни и натрапчиви. Вътрешно на всеки мъж му харесва, когато тя е лудо влюбена.

 

Страстната

Тя е страстна в леглото, тя е страстна и в живота. Постоянният авантюризъм, който витае около нея, много силно привлича мъжете. Скачане с бънджи, секс на стълбището, голо къпане в морето… Тези емоции поддържат висок адреналин, а и психически, и физически, господата имат нужда от него.

 

Гадната кучка

За тази почти извратена зависимост писахме подробно ТУК. Мъжете си падат и винаги ще си падат по кучки. Точно, както ние сме привлечени от лошите момчета. Тръпката, желанието да укротиш неукротимото често действат като наркотик и ни е трудно да се откъснем. Единственото, на което можем да се надяваме, е поне по-бързо да ни дойде здравият разум.

 

Вижте още:

3 типа мацки, които мъжете не могат да зарежат

Как да се превърнеш в жена, който нито един мъж да не иска да напусне?
 


 

Коментари към "5-те типа най-желани жени":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg