8 причини да бъдете зарязани от зодия Козирог

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

Както може би сте наясно от многобройните статии в Интернет, представителите на ртази зодия са организирани, работливи, амбициозни и честни. Те са мечтатели и идеалисти и ако по някакъв начин не пасвате в картинката, със сигурност ще ви изхвърлят от живота си. Не обичат да губят време с неща, които виждат, че няма да се получат. Така е и с връзките.

 

Ето няколко причини, които ако не преодолеете, връзката ви с Козирог е обречена:

 

1.      Те са независими

 

Повечето хора твърдят, че работят усилено, за д апостигнат целите си. Козирозите правят много повече от това. В този смисъл, това са хората, които можем да наречем истински работохолици. Ако не можете да превъзмогнете това, определено не сте подходяща комбинация.

 

2.      Не си падат по показността

 

Повечето представители на зодията се доста преуспели, но никога няма да ги чуете да се хвалят с това какво са постигнали и колко пари изкарват. Освен за професионалния, това се отнася и за личния живот. Така че, ако си падате по „шоуто“ и искате да се хвалите с „улова си“ навсякъде, знайте, че Козирогът няма да одобри това поведение.

 

3.      Обичат да планират

 

В това отношение Козирозите приличат малко на Девите – обичат всичко да бъде ясно планирано до последната минута.  Не обичат да губят времето си, затова добре го организират. Плановете за среща в последната минута не са им по вкуса. Ако обичате спонтанните пътувания и закъснявате, ще бъдете отхвърлени много бързо.

 

4.      Добри са в споровете

 

Ако тръгнете да спорите с Козирог, бъдете подготвени, защото те не обичат да губят. Уверете се, че наистина сте прави преди да повдигнете въпроса, защото със сигурност ще загубите. Козирозите могат да бъдат много нападателни, ще ви сразят с логическите си аргументи и няма да ви оставят да протестирате.

 

5.      Те са амбициозни

 

В главата им има толкова планове и, повярвайте, повечето ще бъдат осъществени. Обичат да покоряват различни върхове и, ако вие не сте също толкова амбицирани в изпълняването на целите си, интересът им бързо ще изчезне. Козирозите имат нужда от силна и амбициозна личност до себе си.

 

6.      Обичат да контролират

 

Козирозите са родени лидери. Независимо, дали на порфесионален или на личен терен, те обичат да поемат контрола. Ако не сте готови да го оставите да води, по-добре не се опитвайте да продължавате тази връзка, обречена е.

 

7.      Не са много сантиментални

 

Те не показват много често как се чувстват. Не обичат сантиментали подаръчета, общи селфита, сърчица. Общо взето не са от най-романтичните натури, но ако искат да ви покажат как се чувстват ще го направят, без думи и ненужни предмети. Хората, които държат на многобройните жестове и показността, да не се захващат с Козирог.

 

8.      Обичат да дават и очакват същото в замяна

 

Козирозите са щедри по природа, но винаги държат да им се върне в същото количество. Ако не усетят взаимност, ще ви е за последно. Така и във връзките. Ще се раздават, ако виждат същия ентусиазъм и отдаденост от другата страна. Представителите на тази зодия, няма да се разберат с хора, които обичат само да взимат.

 

Ако все пак сте се спрели на човек зодия Козирог, пожелаваме ви успех! Следвайте  съветите и бъдете сигурни, че със сигурност ще бъдете пръви в списъка им.


 

Коментари към "8 причини да бъдете зарязани от зодия Козирог":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg