90 секунди, пич! Или си аут.

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Силиконки

Господа, ако тази вечер сте решили, че ще се правите на супер пичове и ще сваляте мацки наред, постарайте се да сте много, ама много чаровни! Защото, ако не успеете да впечатлите мацката, която сте си набелязали, за 90 секунди, сте аут! И наистина ще ви се наложи да прелитате от цвят на цвят…

Само че е почти сигурно, че и тази стратегия няма да проработи. Защо ли? Ами, учените вече го доказаха – на жените им трябват точно 90 секунди, за да решат дали мъжът става или не става. Е, в това отношение мъжете сте много по-щедри, признаваме ви го! Според експертите господата отпускат на дамите цели 300 секунди или… 5 минути.

Ново проучване на сайта за запознанства datewithamate.com доказа, че жената държи топката по време на първа среща и именно на нея и става повече от ясно дали мъжът става за потенциален партньор или не. Тя си прави този извод за отрицателно кратко време, а именно – 90 секунди, и съответно за минута и половина решава дали ще има втора среща или не. Така че, господа, това, че ви оставяме да поемате инициативата, съвсем не значи, че не ви водим за вратовръзката… Но ако не друго, признаваме ви го – вие сте по-търпеливият пол.

А какви са критериите, които дамите подлагат на изпитание? Най-важен е характерът на мъжа. 41% от анкетираните жени го смятат за определящ. За сравнение мъжете, които се интересуват от душевността на дамата по време на първа среща, са само 28%. Затова пък цели 58% поставят външният вид на първо място. Ами, мъже!

Така че, момичета, наконтете се – това е достатъчно, за да сразите повечето представители на силния пол, а от там нататък те да му мислят как ще ви впечатлят за 90 секунди! 


 

Коментари към "90 секунди, пич! Или си аут.":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg