BeU те кани да изразиш себе си!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

Чакаме с нетърпение всяка пролет - защото я изпъстряме с емоции и много надежди. В зеленото на тревата и дърветата, във всевъзможните оттенъци на розови, червени, лилави и жълти, щедро разцъфнали цветя, година след година виждаме богатството на живота и обещаващото ново начало. Във въздуха се носи опияняващият аромат на цветята заедно с кристално чистия полъх на надеждата. Надеждата, че започваме на чисто, че прелистваме нова страница в живота и имаме още веднъж шанса да пренапишем това, което не харесваме, и да разкрасим това, което ни прави щастливи.


Тази пролет ви отправяме предизвикателство - не се страхувайте да бъдете себе си и оставете зад гърба си всички образи, в които сте влизали досега. Покажете ни себе си! В най-добрата си поза!


Каним ви на 22 март да отпразнувате с нас пролетта.

Открийте нашите чаровни момичета и си направете най-яката снимка с нашата фоторамка на щастието! Момичетата може да срещнете да се разхождат пред НДК(пилоните) от 13.00 часа. А за да отбележим настъпването на пролетта и новите възможности да бъдем себе си, сме ви приготвили специален подарък!


Това не е всичко! Снимката си ще намерите качена тук, в beu.bg, както и във фен страницата ни във Facebook. Изразете себе си и споделете най-яката си снимка с приятели! За събралата най-много харесвания снимка ще има красива награда - комплект луксозни бижута!


Чакаме ви на 22 март от 13 часа пред НДК, за да приветстваме заедно пролетта и безкрайните възможности за много усмивки!


 


 

Коментари към "BeU те кани да изразиш себе си!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg