Без оргазъм не си е живот!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Силиконки

Статистиката сочи, че на един средностатистически мъж са му необходими около 2 минути и 20 секунди, за да достигне до оргазъм. Уви, при нас, жените, нещата изобщо не са толкова лесни! Ние се нуждаем от нагласа, ласки, внимание, любов, нежност, страст, подходящо настроение, ако щеш и осветление, изобщо... капризна работа е женският оргазъм!

Всъщност липсата на оргазми може сериозно да навреди на здравето на дамите. Според лекарите, потомките на Ева, които не достигат често до оргазъм или изобщо не достигат, могат да изпаднат в различни депресивни състояния, постоянна възбуда и дори лудост.

Освен това, когато жената се възбуди, тялото й започва да произвежда по-голямо количество естроген, който попада в кръвта и се насочва към детеродните органи. Сексът без оргазъм води до застои на кръвта и натрупване на вещества, които са предпоставки за различни възпаления.

Така че, момичета спрете да се залъгвате, че оргазмът не е най-важното в секса. Естествено, не ви казваме, че е задължително всеки път да достигате докрай, но ако изобщо не можете, то не се колебайте да се посъветвате със специалист... или да смените партньора.


 

Коментари към "Без оргазъм не си е живот!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg