В Америка започнаха да продават и мъжете си!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

Вече не живеем в епохата на партиархата и недоволните жени, могат да изритат съпруга си също толкова лесно, колкото шейх би изпъдил невярна жителка на харема. А някои дами дори решават да продадат ненужната си половинка. Така де, щом не става за нищо у дома, поне някой лев да изкарат от него!

Точно това е решила да направи млада американка от щата Юта. Тя е публикувала обява в Интернет, в която най-официално обявява, че продава съпруга си. Текстът гласял следното: „Продава се мъж, 22-годишен, на име Кайл Брадли. Лесен за експлоатация: достатъчно е да се храни и пои на всеки 3-5 часа“.

Интересът бил наистина огромен като много хора (и от двата пола) пожелали да им бъде изпратена снимка на „стоката“.

На отчаяната съпруга толкова й писнало от инфантилното поведение на съпруга й, че искала на всяка цена да се отърве незабавно от него. По нейни думи, Кайл, не й обръщал абсолютно никакво внимание и единственото, от което живо се вълнувал били компютърните игри.

На жената й дошло до гуша и дори била навита на бартер. Браво момиче, трябва да се пробваш по-сериозно в бизнеса с продажбите. А и хубавото на този вид живи продукти е, че имат по-дълъг срок на годност и различни приложения за експлоатация.


 

Коментари към "В Америка започнаха да продават и мъжете си! ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg