Жените полудяват на 29!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Силиконки

Ние, дамите, изпадаме в истинска паника в момента, в който чукнем 29 години. Най-страшното идва, когато осъзнаем, че нямаме нито сигурна кариера (кой ли има в днешно време), не сме родили и не разполагаме дори със сериозен приятел. Спокойно, момичета, не сте сами! Това е драмата на един доста голям процент от съвременните потомки на Ева.

Проучване, направено от компания "Супердръг" сред 2000 британки, показва, че дамите навършили 29 години, които се чувстват спокойни и безгрижни са много, много малко. Ако не се тревожат за кариерата, постиженията или любовта си, от изпитват истински ужас от старостта.

Точно на тази възраст жените започват да полагат най-много грижи за външния си вид, което обяснява и факта, защо 30-годишните неомъжени изглеждат толкова добре.

Проучването сочи още, че една трета от госпожиците будуват нощем заради недостатъчно стегнатите си задни части, а 29% са готови на всичко, за да се спасят от увисването на гърдите.

Дааа, а някога се смеехме на Кари Брадшоу, която получаваше киселини при всяка среща с 20-годишна мадама. Е, дано поне и ние изглеждаме като Кари на нейната възраст! И да живее ботокса!


 

Коментари към "Жените полудяват на 29!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg