Как ще се справят зодиите с успеха през 2015

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

Какви са промените и успехите, които очакват всяка една зодия през 2015 година. На този въпрос отговарят специалистите, очертавайки пътя на любовта, на парите, на късмета… в астрологичен план.

Овен
За овена ще е важно да работи здраво и целеустремено, да бъде уверен в себе си, за да има успех във всяко начинание през настоящата година. Тогава го очакват и плодотворни резултати, които ще му носят безброй радости. Ще бъде уважаван приятел, оценен в работата, ще постигне повече близост и добри отношения със своите близки.

Работа и пари

Тук, освен здрава работа, ще е нужно тази зодия да проявява и повече интуиция, творчески подход и искреност.
През есента ще се открои възможност да срещнете надеждни партньори в бизнеса. Най-добрите шансове за успех в собствените проекти ще са в края на 2015 година.

Любов 

Обърнете внимание на чувствата си и не премисляйте прекалено много всяко нещо. Вероятно е да се подновят стари връзки, а новите запознанства ще са с добро бъдеще, ако се случат през юли и август. 

Здраве

Грижете се за стомаха си, спазвайте здравословен режим.

Телец

Годината носи големи промени в живота Ви. Главното е да бъдете подготвени за тях и да планирате прецизно.

Работа и пари

Ще решите стари проблеми, които дълго време са Ви пречели да постигнете чакания успех. През февруари и към края на годината Телецът може да получи неочаквана финансова подкрепа.

Любов

Няма да страдате от липса на внимание през тази година. Ще привличате с топлината, която излъчвате. Внимавайте обаче да не се разконцентрирате между прекалено много хора. В края на годината самотните телци ще трябва да направят избор с кого да започнат дълготрайна връзка.

Здраве

Пазете се от травми напролет, а през есента пазете дихателните пътища и белите дробове.

Близнаци

Късметлийска и необикновена 2015 година ще имате. Ще можете да пренебрегнете праволинейните мисли и трезвите сметки. Предизвикателствата няма да са малко за представителите на тази зодия. Много нови възможности и неочаквани предложения. Не се възгордявайте обаче, за да запазите своя късмет!

Работа и пари

Чака Ви издигане в работата, процъфтяване на бизнеса, но при условие, че успеете да поемете спокойно стремглавия късмет. По-скоро действайте бързо и уверено, без да се страхувате от светкавичния развой на нещата.

Любов

Самотните близнаци ще могат да намерят своята половинка през 2015 година, като дори е възможно предложение за брак. Най-благоприятни ще са месеците до есента. В отношенията с любимия човек не допускайте да провокирате ревност.

Здраве

Хранете се здравословно и зачеркнете мазните храни, защото черният ви дроб ще бъде много уязвим. В най-добро здраве ще сте през лятото, което ще Ви позволи пълноценен морски отдих, както и планински излети.

Рак

Успех и просперитет се задава през 2015 година за тази зодия. Най-накрая спокойствието ще ви бъде като дар, който сте си заслужили. През цялата година ще имате възможността да се съсредоточите върху своите желания и плановете си за близките хора. И не се учудвайте ако понякога даже се опълчвате на късмета си, който обаче ще е верен приятел. Вашето положително мислене ще ви дава криле, но не прекалявайте с емоциите.

Работа и пари

Годината разкрива много възможности за започване на нова работа, допълнителни квалификации, стартиране на собствен бизнес или обзавеждане на ново жилище.
Пазете се от партньори или стари договорки, които има вероятност да Ви подведат. По-добре имайте голямото доверие само на себе си. През март ще имате блестящи идеи, а съмненията ще бъдат засенчени от силно проявените Ви таланти.
Значително ще подобрите финансовото си положение в края на лятото и началото на есента.

Любов

През цяла година Ракът ще участва в различни любовни истории на свои приятели, познати и роднини.
А за личните любовни дела най-подходящото време е през август-септември. Възможни са съдбоносни решения в края на годината.

Здраве

Раците трябва да се опитат да живеят по-активно – по-чести разходки, излети сред природата, но без да се претоварват. Имунната система ще има нужда от укрепване през пролетта и есента.

Лъв

Добре свършената работа през миналата година ще ви донесе добри печалби през тази. Имате всички шансове да реализирате каквото сте замислили. Започвате нов етап в живота си, който изисква да преосмислите и най-обикновените неща, за да разберете това, което е било недосегаемо преди. Добре ще повлияят безстрашието и волята Ви. Не бъдете арогантни и прекалено логични.

Работа и пари

В бизнеса и финансите няма да има значителни промени до пролетта. Но от март се задава творчески подем, нови идеи и финансови възможности.
Вие обаче ще е най-важно да не се разпилявате, а да изберете към какво да се съсредоточите първоначално, а останалото ще се нареди по-лесно, отколкото очаквате. Късметът е с вас през цялата година.

Любов

Ще можете да изберете дали да изживеете леки романтични отношения, луда страст, а и стабилен семеен живот.
Най-доброто време за любовните дела ще е средата на пролетта и началото на есента.

Здраве

Пазете се от настинки в края на зимата и началото на март. През цялата година е добре да имате по-активен живот.

Дева

Ще имате духовни търсения през 2015 година. Ще изглеждате спокойни, но целият Ви душевен мир ще е в непрестанно движение. Отдъхвайте с любимите занимания и по-малко мислете за материални ценности. Най-добре ще се отрази далечно пътешествие. Не се колебайте при вземане на решения. Бъдете уверени.

Работа и пари

Там ще цари спокойствие и стабилност. Вие просто ползвайте както досега своите навици и умения.
Наесен е възможна повече финансова подкрепа, с която ще можете да направите големи покупки. Моно успех се очертава в делата с недвижими имоти.

Любов

Тук ще са значими душевните предпочитания – безумна страст или домашен уют и стабилност. Семейните Деви ще се наложи да устояват на изкушенията.

Здраве

Възможно е да ви мъчат различни алергии и кожни заболявания. Почивайте си повече, особено през април или септември.

Везни

Годината е много подходяща за промени, които са ви присърце. Бъдете по-решителни, късметът е ваш верен съюзник.

Работа и пари

Полезните запознанства през годината ще донесат много просперитет на везните. Добре преценявайте как да превърнете в успех партньорствата в бизнеса, към които ще пристъпите.

Любов

Хубави моменти в любовта, особено ако не предизвиквате спорове с половинката.
Много разбирателство ще имате с любимия човек през пролетта, щастливите летни мигове ще изживявате взаимно, дори и през зимата. Взаимно ще се заредите с много положителна енергия.

Здраве

Борете се с излишните килограми, лошото настроение и заседнал начин на живот. Бъдете внимателни към простудни заболявания, които могат да предизвикат усложнения. През март се отдайте на заслужен отдих, а през останалото време избирайте по-чести разходки сред природата, далеч от замърсения град.

Скорпион

Семейните проблеми отшумяват. Радвате се на повече хармония в отношенията с близките. Финансовото Ви положение ще се стабилизира, което ще позволи радостни занимания с лични проекти.

Работа и пари

Доста ползотворни ще са всички контакти, които имате с хора. Вашата проницателност е силното оръжие, което трябва винаги да ви е под ръка. Ще имате финансов подем в делата.

Любов

Идилични и много истински отношения ще постигнете през тази година. След като се заредите с необходимото спокойствие обаче ще се нуждаете от повече страст и емоции. Все пак внимавайте да не разрушите здравата връзка, която имате с човека до вас.
Необвързаните Скорпиони пък ще се стремят към повече работа и разтуха с приятели. В края на годината ще имат шанс да срещнат истинската любов.

Здраве

Бдете над здравето си, особено се пазете от неврологични и белодробни проблеми. Не се преуморявайте в работата. Почивайте си винаги, когато се отдаде възможност.

Стрелец

Годината разкрива много добро поле за изява в делата на творците. Ще бъдат успешни новите неща, с които се захващате. 2015 ще бъде успешна както в професионален, така и в личен план.

Работа и пари

Финансовият успех ще се гради на добре определените цели и целеустремената работа. Добре е да изчистите маловажните занимания и да работите, доверявайки се на своята интуиция.

Любов

Още в самото начало годината ви предлага ярки любовни трепети. Ще бъдете обгърнати с нежност и романтика.
През пролетта ще имате страстни приключения. Ако вече сте обвързани, се замислете доколко държите на човека до вас, за да не разклатите дълготрайните отношения.
Чака ви романтично лятото и много хубави мигове чак до студените и щастливи зимни дни.

Здраве

Още в началото на годината се погрижете за понижения тонус и се стремете към по-здравословни занимания. Укрепете имунната система и внимавайте с хроничните заболявания.

Козирог

Ако през годината имате затруднения в работата, не се безпокойте, защото те няма да продължат дълго. Ще завършите подети проекти и ще разраснете бизнеса в нова ниша.

Работа и пари

За да имате успех в работата и да запазите стабилно финансово положение, ще се наложи да шлифовате своя мироглед. Спрете с прекалената упоритост, положете усилия към проява на рационално мислене.

Любов

Ще се наложи да доказвате своите чувства в любовта. Разкрийте картите и преценете има ли бъдеще връзката с обекта на вашите чувства.
Много романтика и благоприятно време за интимен комфорт ще имате през пролетта.

Здраве

Обърнете повече внимание на здравето си. Пазете се от заболявания на дихателните пътища. Положете повече усилия да заздравите имунната си система.

Водолей

2015 година носи много хармония в семейните отношения. Благоденствие и много добри новини в семеен план. Ще осъществите и много амбиции в социалната сфера.

Работа и пари

Тези представители на зодията ще трябва да поработят над умението да чуват повече и другите около тях, ако искат да нямат проблеми в кариерата и финансовите дела през годината. Детайлно анализирайте всяка ситуация, в която се намирате.

Любов

2015 година носи спокойствие и хармония за водолеите. Все пак е добре да зачитат повече чувствата на партньора в любовта.
Необвързаният Водолей през 2015 г. ще има доста интригуващи срещи и е много възможно да срещне подходящия партньор.

Здраве

Пазете се от простудни заболявания и негативни ефекти, идващи от прекалено многото стрес на работното място.

Риби

Годината ще изисква от вас повече твърдост и упоритост в действията и решенията. Планирайте добре всяка своя стъпка, за да имате успех в начинанията.

Работа и пари

За да имат успех, представителите на зодията трябва да се занимават с неща, които са им по душа. И тук обаче е нужен труд и упорита работа.

Любов

Любов, разбирателство и хармония, ако не давате повод вашата половинка да изгуби доверие във вас.
Необвързаните Риби ще срещнат човек, с който може да изградят сериозни отношения.
Оценявайте щастливите мигове, с които ви дарява любовта.

Здраве

Внимавайте за здравето си, пазете се от травми. Засилете имунитета, заредете организма си с повече витамини.
 


 

Коментари към "Как ще се справят зодиите с успеха през 2015 ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg