Какъв е твоят характер според зодията (част 2)

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

Ако не сте открили своята зодия ТУК, в първа част на статията, значи ви предстои да го направите сега. Продължаваме с определянето на характера според зодията. Независимо дали вярвате, или не в астрологията, бъдете сигурни, че ще откриете доста интересни факти за себе си, а и за хората около вас.

Везни
На първо място везните са любезни и възпитани хора. Обичат да са в компания, но не и в тълпа. Това, което не понасят са грубите обноски, неестетичното и командите. Спорът е любимо занимание за тях. Способни са по една и съща тема да поддържат две корено различни мнения, само и само да защитят нападнатата страна. Често сменят настроенията си, но същевременно са забавна компания. Колебанието е най-големият им проблем, но не и когато е напечено – тогава са страшно адекватни и бързи в действията си. Винаги търсят истината, преосмислят всички гледни точки и се стремят към справедливост. В любовта се отдават изцяло, но понякога прекаляват в стремежа си да се наложат.

Скорпион
Характерно за тази зодия е самообладанието. Скорпионът се усмихва рядко, но искрено. Той не е зъл, просто не е мекушав и наивен, така че внимавайте как се държите с него. Никога няма да чуете фалшив комплимент от него, той е директен и ще ви каже истината в очите. Хубавото е, че много държи на хората, които обича. Ще направи всичко за тях, но все пак си остава малко егоист. Скорпионът няма мечти – той има цели, към които бавно, но сигурно върви. Той е супер страстна натура и, ако искате да го задържите до себе си, за нищо на света не позволявайте на тръпката да изчезне.

Стрелец
Това сигурно е единствената зодия, която в стремежа си да направи нещо добро и мило, може да оплеска и най-простата ситуация. Иначе в него няма никаква злоба.
Зад непохватните му обноски се крият гъвкав ум и високи нравствени принципи. Той е изключително духовита и забавна личност. Не обича лъжата и фалша и не мислете, че вече не ги е забелязал. Пада си по приключенията, екстремните спортове и хазарта. Независимо от пола, Стрелецът никога няма да избяга от битка. В него постоянно живее едно дете, но стане ли въпрос за любов и семейство е супер сериозен и отговорен, което не значи обаче, че няма да ви изневери…

Козирог
Той винаги тежи на мястото си! Съумява да намери сферата в която ще бъде най-добър и се развива именно там.
Меланхолия, сериозност, строга дисциплина – това са характерните черти на Козирога. Той е сръчен, а гласът му е равен, имате чувството, че гали с перо, а всъщност пипа с желязна ръкавица. Уважава авторитета и традициите. Понякога е много романтичен, но не се заблуждавайте – той винаги ще постави практичността над чувствата си.

Водолей
Винаги ще разпознаете водолея по отнесения му поглед, излъчващ нещо загадъчно и недостъпно за вас.
Той обича да анализира и в стремежа си да навлезе във вашия свят, често е безцеремонен, дори арогантен. Ще останете с впечатлението, че сте най-важният човек в живота му, докато не му омръзнете и не се насочи към друга личност. Водолеят винаги гледа в бъдещето и често остава неразбран. Предпочита неопределеността пред точните уговорки. Ако искате да бъдете с Водолей, никога не го ограничавайте!

Риби
Те обичат да се носят по течението. Не искат да са милионери, а да живеят като такива.
Изключителни чаровници са и около тях има мистичен магнетизъм. Не се впечатляват особено от глобални проблеми. Като цяло са с благ характер, стига да не ги ядосаш – тогава стават жлъчни и крайни. Въпреки че изглеждат леко отнесени, в тях има много събрана мъдрост. Отличават се с много приятен и тънък хумор, който обаче често прикрива сълзите им. Рибата винаги ще помогне на болните и слабите. Що се отнася до любовта, рядко правят първата крачка.

 

Останалите зодии можете да видите тук!
 


 

Коментари към "Какъв е твоят характер според зодията (част 2)":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg