Кои са най-големите женски лъжи?

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Силиконки

Тази статия не е насочена към това, колко гадни са жените и как постоянно лъжат. Не че те не го правят, но все пак… Допитахме се до 50 жени, като им зададохме въпроса: ’’Коя е най-голямата лъжа, която сте казвали?’’. Отговорите не ни изненадаха, но поне ни подготвиха за това, на какво трябва да вярваме и на какво не.

Ето ги и самите лъжи.

6) Боли ме главата! - От шефа до съпруга, всички са били атакувани с тази лъжа. Според жените, тя се използва като средство за измъкване от дадена ситуация. Най-често при липса на желание за секс. Явно и хапчетата за главоболие не помагат в този случай.

5) Прочетох го някъде. - използва се, когато искат да докажат нещо, но не намират дадени аргументи. Никога няма точен източник или аргумент за прочитането, а ние мъжете, заблудени се чудим, къде са прочели, че трябва да пускаме често прахосмукачка, за да имаме по-здрава връзка. Странно, нали?

4) Вярвам ти! - Да, ама не. Жените никога не ни вярват. Дори да им кажем, че ги обичаме както в началото на връзката или пък, че харесваме тяхната мусака, повече от тази на мама. Те продължават да имат техните лични съмнение, просто защото са такива-вечно недоверчиви.

3) Харесвам приятелите ти - Нищо че пият бира докато не припаднат, или че псуват като каруцари. Една жена винаги знае, че мъжките компании са непробиваема територия. Тя никога няма да застане между мъжа до нея и приятелите му, просто битката ще бъде прекалено трудна и изнервяща. А нервите предизвикват бръчки, доказано е!

2) Обичам да гледам футбол с теб. - Нищо вярно! Според проучване на американски спортен сайт, само 1 от 10 жени харесва наистина футбола и го гледа с гаджето си. Останалите 9 или се преструват, или отказват всякакви допирни точки с момчетата на терена. Освен ако не са техни гаджета, разбира се.

1) Обичам те! - Най-голямата лъжа за всички времена. За съжаление много малко мъже я разконспирират навреме. Останалите се заблуждават дълго, докато накрая остават сами с въпроса: ’’Къде сбърках?’’. Никъде, просто сте попаднали на жена, която ви е мамила.

Вижте още:

4 причини за благородните лъжи на мъжете.

5 „малки лъжи“, които не трябва да казвате на партньора си


 

Коментари към "Кои са най-големите женски лъжи?":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg