Красавиците стоят на сухо!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Силиконки

Още си спомням как един приятел ми обясняваше, че изобщо не си пада по красиви жени. Всъщност, пада си по тях, но само за да ги бройка. Все пак той беше един от онези успели мъже, които не могат да устоят на изкушението да се показват с по някой трофей от време на време...

Въпреки това обаче той продължаваше да твърди, че красивите жени не са му тръпка! Защото обикновено били просто една опаковка и обикновено били пълни дървета в леглото. „Хубавата жена очаква мъжът да свърши всичко. А сексът е двустранен процес, така че, повярвай, никой мъж не иска кукла за жена...“ - палеше се той.

Честно да си призная, не съм съвсем съгласна с мнението му, не и изказано толкова крайно. И определено не смятам, че нещата трябва да се поставят в калъп. Но аз, като жена, съм забелязала една друга тенденция. Красивите жени често предизвикват възхищение, но също толкова често са много самотни. Мъжете бягат от тях – страх ги е да ги заговорят, мислят ги за прекалено надути, кухи, явно и антисексуални... Изобщо, луда работа.

А сега учените ме озадачиха с още една констатация – красивите жени правели по-малко секс! Това пък защо ли? Ами, просто според изследванията именно те са по-склонни да търсят по-сериозни отношения, да избират повече и съответно да се пазят за Принца на бял кон.

Оказва се, че колкото по-красива е една жена, толкова по-трудно е за мъжа да я вкара в леглото си на първа среща. Е, готините мацки си знаят цената, все пак! С други думи – колкото по-красива, с толкова по-малък списък от любовници. А казват, че хубавиците най-много изневерявали?!

Интересното обаче е, че според ново проучване те все пак си се възползват от физическите си данни. И как ли пък не! Красотата им е тяхното оръжие спрямо господата, но не и в сексуален аспект. Учените не уточняват обаче дали този аспект не е материален.
 


 

Коментари към "Красавиците стоят на сухо! ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg