Мъже „раждат”! (видео)

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

Не искаме да слагаме мъжете под общ знаменател, със сигурност има изключения, но пък има и една тенденция. Господата гледат с лека насмешка и пренебрежение факта, че раждането на дете е едно от най-щастливите и болезнените преживявания в живота на жената.

 

На виковете, превиванията и крясъците, те гледат като на прекаляване с преструвките и като на признак, че жените са по-слаби и понасят по-малко болка.

Ок, не знаят какво е, няма как да ги виним, но… Удари часът на истината! Или поне за двама ентусиасти. Холандските водещи Денис Сторм и Валерио Зена, които правят всякакви щуротии, решиха да се „позабавляват” като изпитат родилните болки чрез електростимулиране. Идеята им бе да докажат, че в раждането няма нищо чак толкова страшно и болезнено и че ако мъжете трябваше да го правят, щяха да понесат болката по-лесно.

Двамцата се подложиха на изживяването подхилквайки се, но както си се кискаха, в момента, когато контракциите започнаха да стават по-силни физиономиите им съвсем се промениха.

„Раждането” на Денис и Валерио продължи 2 часа и само единия от тях успя да „роди”. В крайна сметка те признаха, че това действително е истинско мъчение. Интересно, какво ли щяха да кажат, ако им се наложеше да преживеят истинско раждане, при което 2 часа обикновено са нищо? Всъщност, едва ли щяха да могат да кажат каквото и да е!

Но вижте сами как протича „раждането” във видеото, което сме ви подготвили…


 

Коментари към "Мъже „раждат”! (видео)":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg