Най-горещите мацки – червенокоските!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

Едва ли има някой, който може да разгадае характера на една жена.... Просто защото едва ли има жена, която да е 100% наясно с особеностите на характера си. Всъщност в това няма нищо лошо, защото всеки се преоткрива през целия си живот...

И все пак, съществуват някои показатели, които могат да ни дадат доста ценни данни за темперамента на една жена. Като ето тези, например...

Цветът на косата
Той издава сексуалния заряд на една жена. И познайте на кои мацки се пада честта да бъдат провъзгласени за най, най-горещите мадами! На червенокоските, разбира се! Дали защото наистина са палавници обаче или пък просто защото хората подсъзнателно свързват червения цвят със секс – на това не можем да ви дадем ясен отговор.

Предпочитаните дрехи
Знаете ли, че за жените, които носят дънки, се смята, че са в депресия? Мацките, които залагат на блестящите тоалети пък били жизнерадостни и позитивни! Дали това е точно така, ние не можем да твърдим със сигурност. Но някои учени смятат, че определено има връзка между предпочитаните дрехи и женския темперамент. Е, като се замислим, не е много трудно да разбереш кога една жена е в секси настроение, нали?

Походката
Интересно е, че след секс походката на една жена става някак по-лека и ефирна. Това се дължи на факта, че след полов акт мускулите се отпускат. В такива моменти дамите обикновено са в много добро и в много палаво настроение.

Гримът
Оказва се, че жените, които обичат да залагат на червено червило, са по-успели и печелят повече пари спрямо тези, които избират по-неутралните цветове. Все пак ярките тонове изискват доза смелост, дързост и провокативност.  


 

Коментари към "Най-горещите мацки – червенокоските! ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg