Най-страшната дилема за един родител

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Препоръчано

Най-страшното нещо за един родител е моментът, когато трябва да вземе решение, касаещо здравето и живота на друг човек – собственото му дете. От едната страна стои медицината, в лицето на педиатрите и JP-тата, а от друга – научните доклади на журналисти, бивши служители на фармацевтични компании, лекари и учени. Първите държат ваксини в ръка и най-отговорно заявяват на същите тези родители, че това е най-доброто за здравето на детето им и те са ДЛЪЖНИ да постъпят отговорно, като го ваксинират. Вторите пък пишат статии и реферати, създават цели филми за вредата от ваксините и ужасяващите последици от тях. На кого да вярваме?

Най-страшното обаче идва, когато някой си играе по този безумен начин с майчините и бащините чувства. Защото, повярвайте, тази дилема съсипва! Мисълта дали си взел правилното решение, дали не си виновен, затова, че детето ти се е разболяло, защото не си го ваксинирал или обратното – дали не си го обрекъл като си проявил невежество и си се доверил сляпо на пропагандите на фармамафията?

Ако преди 20 години всички ваксинираха децата си и никой не задаваше въпроси, то днес свободата на словото и правото на информираност ни изиграва все по-лоша шега. Сега знаем, чуваме, научаваме за все по-ужасяващи и стряскащи доводи против ваксините. Това обаче няма особено значение, защото някои ваксини просто са задължителни. Но дори и да не бяха, трябва да си лекар, специалист и то такъв, които е посветил години в проучвания, за да имаш обективна оценка. Обикновеният родител я няма! Той е просто поредното опитно зайче, нечии фармацевтичен експеримент, а останалото е божа работа... и въпрос на силен ген!

От известно време в България се провеждат кампании срещу рака на маточната шийка – заболяване, за което доскоро не се бяхме и сещали, и което изведнъж се оказа проблем № 1 за човечеството. Как стана така? Която и телевизия да пуснем, който и вестник да отворим, отвсякъде – „Защитете дъщеря си, ваксинирайте я!”

Зад кампанията застанаха с имената си десетки известни личности като: Белослава, сестрите Шехтови, Александра Раева, Йоана, Юлиан Вергов...прочути лекари и най-страшното – влиятелни медии! Всички те ни заляха с купища страх и ужас. Насадиха ни идеята, че, видиш ли, можеш да спасиш „теб и тези, които обичаш”, като си закупиш ваксината срещу коварната болест. Вмениха (под маската на сърцераздирателни песни и изповеди) парализиращо чувство за вина на стотици родители. Накараха ги да се изправят пред най-страшната дилема – здравето на детето им! Предложиха ни дори безплатни ваксини, с които подсилиха ефекта. Но нито един от тези хора, нито една от тези медии (телевизии, радия, списания и сайтчета) не ни казаха нищичко за това...

“* Над 70% от участниците в клиничните опити на ваксината развиват нови здравословни проблеми
* Ваксината може да увеличи с цели 44,6% рисковете за предракови състояния у хората, които вече са ваксинирани срещу папилома вируса, с който ваксината уж се бори
* Клинични опити на Merck в Индия бяха прекратени след смъртта на 6 млади жени и заради нарушаване на етичните норми
* Щатски федерален доклад включва в страничните ефекти на ваксината против рак на маточната шийка: припадъци, анафилактичен шок, пяна на устата, тонично-клонични гърчове, парализа и кома
* Други предвидими реакции според VAERS са: смърт, множествена склероза, синдром на Гилен-Баре, както и безчет хормонални, неврологични, имунни и стомашни разстройства
* Срокът на защита след поставяне на ваксината е неизвестен, ако въобще може да се говори за защита
* Редовните гинекологични прегледи и добрата хигиена са единствените доказани безопасни и ефективни начини за предпазване от рак на маточната шийка.”

Източник: otizvora.com

Нито пък за това...

„Според информация на Барбара Лоу Фишър, директор на Националния център за информация относно ваксините, към днешна дата има 43 смъртни случая на млади момичета, стотици тежки увреждания, включително парализи и хиляди докладвани странични реакции! При това тази статистика може да се окаже само върхът на айсберга, след като редица млади девойки са загубили живота си в катастрофа, получавайки внезапен припадък и колапс по време на шофиране след поставената ваксина, а други са претърпели сериозни наранявания и счупвания, падайки на пода и върху твърди предмети!”

Източник: saprotiva.com

Драги колеги, нашата работа като журналисти не е да насаждаме и пропагандираме нечии политически и икономически интереси, а да представяме всички гледни точки – без завеса от заблуди и манипулации. За пореден път ви призоваваме към това и благодарим на професионалистите, които въпреки всичко, работят само и единствено за хората!

Препращаме ви към някои от тези медии и темата, за която никой друг не се осмелява да говори.

http://www.saprotiva.com/vnimanie-vaksinata-sreshtu-rak-na-matochnata-shiika-izklyuchitelno-opasna/

http://www.otizvora.com/2012/02/3877/


 

Коментари към "Най-страшната дилема за един родител":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg