Новият календар на Pirelli – преобразен! Вижте го

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

В края на всяка година има едно събитие, което предизвиква неминуем интерес – представянето на поредния календар на Pirelli. Календарите на марката са се превърнали в икона със своите еротични фотоси и ексклузивността, за която допринасят модели и фотографи, които работят по тях.

43-тото издание на световноизвестния календар получава своето преобразяване. Този път пред обектива застават 13 популярни и влиятелни жени с различна история и постижения, различни кариери, различна възраст. Тук са Ейми Шумър, Йоко Оно, Яо Чен, Наталия Водянова, Фран Лебовиц, Пати Смит, Серина Уилямс, Катлийн Кенеди и други влиятелни в различни сфери жени. Необичайното е, че тук дрехите са повече, отколкото очакваме от календара на Pirelli. Такива бяха първите няколко календара през 60-те години, такива бяха и изданието за 2002, дело на Питър Линдберг, през 2008 на Патрик Демаршелие, през 2013 на Стив Маккъри.

За 43-тия календар, този за 2016, зад обектива е Ани Лейбовиц, която направи и фотографиите за 2000 година. И въпреки че Pirelli са известни с това, че правят супер секси календари с топ модели и модни фотографи, Лейбовиц създава класически сет от черно бели фотографии в студио. Което само по себе си е въздействащо, няма как да го отречем.

Март: Агнес Гунд и Сейди Рейн Хоуп-Гунд. Агнес Гунд е президент и председател на международния съвет на MoMA.

Април: Серена Уилямс. Една от най-популярните жени в световния тенис.

Август: Тави Гевинсон. На 12 Тави стартира свой собствен моден блог, на 15 вече е собственичка на онлайн магазин за тийнейджърки.

Ноември: Пати Смит. Една от иконите на американския рок.

Декември: Ейми Шумър. Стенд-ъп комедиантка и актриса, известна с екстремния си феминизъм.

Въвеждаща снимка: Яо Чен. Актриса с голяма популярност, Посланик на добрата воля на ООН в Китай.

 


 

Коментари към "Новият календар на Pirelli – преобразен! Вижте го":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg